|
25-06-2020, 12:00 | #1 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,964
|
Her yıl standart olarak 10 çeşit ekiyorum, ilave olarak yeni 3 çeşit daha ekiyorum. Bunlardan bazıları her yıl ektiğim çeşitlerin arasına giriyor veya girmiyor. Bundaki kriter sadece meyvesinin lezzeti değil, bitkinin sağlıklı büyüme meyili, verimliliği, vb. bir çok şeye bakıyorum. Bana göre en lezzetli domates diye bir şey yok, hepsi ayrı bir lezzet. |
25-06-2020, 16:26 | #2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,046
|
Alıntı:
Peki tozlaşma sorunları için nasıl bir önlem alıyorsunuz? Mesela biberler için böyle bir önleme ihtiyacım olacak. |
|
25-06-2020, 23:29 | #3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,869
|
Çiğ yemek, misafire 'aaaa bu ne' dedirtmek ve hayran hayran bakmak için blue beauty... Tost içine koymak ve sert yapısıyla taşımada sorun olmayacağından yol katetmesi için Hafize Baliç Pembesi, incecik kabuğunu ve düzgün hatlarıyla kolayca soyarak yemeklerde kullanabilmek, sulu ve ağızda eriyen yapısıyla çiğ de tüketebilmek için de kiloluk Bulgar domatesi... |
26-06-2020, 09:17 | #4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,046
|
Alıntı:
Bunca sene bu çeşitleri neden denemedim hayret. Her sene 2-3 çeşidi izlemeye alacağım. Bakalım hangisi hoşumuza gidecek. Yeni çeşit deneyen arkadaşlar olursa yorum yapsın ki boşa kürek çekmeyelim. Herkesin damak tadı farklıdır ama genel kanı sanırım doğru çıkacaktır. |
|
07-10-2022, 09:25 | #5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,869
|
Alıntı:
Üstte yazdığım yorumlar halen geçerli. İlave olarak berkeley tie dye var. Hemen herkesin beğendiği bu çeşidi ben de pek sevdim; hafif tuzlu mu desem ekşi mi, salatalarda mükemmel. Hanım böyle antin kuntin renkli domatesleri pek sevmez ama o bile salatalarda sevdi gibi, ancak onun favorisi hala blue beauty. |
|
|
|