![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2016
|
![]() Herkese merhabalar, Balkonda hobi olarak yetiştirdiğim ve ilk tecrübem olan domatesler için yardımınıza ihtiyacım var. Sitede biraz araştırma yaptım ancak birde buradan sormak istedim. Yetiştirdiğim domatesler çiçek vermelerine rağmen çiçekler meyveye dönmüyor ve kuruyup düşüyor. Ayrıca üst yaprakların bazılarında büzüşme var. Bu sorunlar neden kaynaklanabilir yardımlarınızı bekliyorum. Resimleri ekledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2015
|
Genelde fazla sulamadan kaynaklı olarak bu durum yaşanıyor. Cicekteyken yapraklar burusana kadar susuz bırakmak ( yakmak ) gerekiyor. Birde balkonda ruzgar, arı,sinek vs olması gerekli. Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2016
|
Adana da yaşamamdan dolayı malum hava sıcaklığı yüksek. Toprak sürekli kuruyor. Kontrol edip tekrar sulamak durumunda kalıyorum. Bu da ortalama bir buçuk iki gün aralıklara denk geliyor. Bazı yerlerde sıcaklığın etkisinden dolayı olur diye okudum ama karşıdaki bahçede yetişen sebzeleri görünce bu ihtimal biraz zayıflıyor sanırım. Bu arada balkon yeterince rüzgar aliyor . Ari pek görmedim ya da bana denk gelmiyor gündüzleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |