![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Rukiye hanım Gübre şerbeti http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1436 Bu başlıkta da belittiği gibi elde ettiğiniz şerbeti mutlaka suyla karıştırıp uygulayın, yoksa sebzeleriniz yanar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 30
|
sizlerden öğrendiklerim
zavallılarımın beyinleri döndü.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 6
|
![]() Saksınızın üst kısmında başka bir bitki var mı? Üstüne farklı bitkiler ekildiğini görmüştüm. Üst kısma kekik ekilirse kekik kokulu domatesleriniz olur mu acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 30
|
hayır herhangi bir bitki ekmedim ama en kısa sürede deneyeceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 6
|
![]() Alıntı:
Bu öyle bir duygu ki inanın ilk zamanlar koparıp tadına bakmaya bile kıyamıyordum. Şimdi bir kaç kez hasat yaptım kızaranları hasat ettikçe yenileri olgunlaşıyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|