agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)

Beğeni Düzeni301Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-12-2006, 20:09   #1
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Galeri: 15
Domates yetiştiriciliği ile ilgili bilgiler yazacağım ama onun için daha erken diye düşünüyorum en erken mart 15 te sera ortamına ekilir o yüzden daha ondan behsetmek erkendir diye düşünüyorum. Kışık sebzelerden bahsedeceğim daha ziyade...

Yetiştiriyorum da ve soru varsa yardımcı olmaya çalışırım tabi!

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-03-2009, 17:29   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 13-03-2009
merhabalar ben çeri domatesi ödevini tamamlamaya çalışan tıbbi bitki öğrencisiyim.yanlış anlaşılmasın sadece ödev olduğu için değil merak ettiğim için de araştırıyorum fakat hala çeri domatesinin botanik özelliği hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım hatta bir kitaba.
tavsiye edebileceğiniz bir site bir kitap,makale v.s bir şeyler varmı acaba

azrabalikci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2009, 08:09   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-02-2009
kolay gelsin öncelikle belki sizin için çok basit olarak göreceğiniz bir soru sormak istiyorum
dün bir hevesle anadolu domates cherry tohumumu saksımı ve torfumuda aldım.ama satıcı benle hiç ilğilenmedi ama ben hevesimi kırmadan bunu başarıcam dedimnasıl olsa siz vardınız size sorarım dedimben hiç bişey bilmiyorum ne yapıcağım.en önemlisi kutunun arkasında anlattığı gibi serpip naylon ile kapatacağım.şimdi burda kaldım iştesoru 1 balkondamı tutmalıyım ve naylonu çimlenme başladığında açmam mı gerekiyor ve çimlenme esnasında sulamalımıyım...biliyorum çok basit ama ben bunu başaracağım

tugbaee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2009, 12:06   #4
Yeni Üye

sroglu's Avatar

Giriş Tarihi: 15-06-2009
merhaba bende domates yetiştirmeye heves ettim ve ilk denemem.tohumdan filiz elde ederek ve filizleri saksılara geçirerek yapmayı denedim.ancak bazı filizlerim tutmadı. nerede yanlış yapıyorum acaba?bu işin püf noktaları nelerdir? yardımcı olursanız çok sevineceğim...
ayrıca belki bilginiz dahilindedir eve saksı ile aldığım lilyum çiçeğim de soğanı sağlam olmasına rağmen gvdesini içi boşaldı kurudu yani.çok üzgünümne yapabilirim

sroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025