![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Domates yetiştiriciliği ile ilgili bilgiler yazacağım ama onun için daha erken diye düşünüyorum en erken mart 15 te sera ortamına ekilir o yüzden daha ondan behsetmek erkendir diye düşünüyorum. Kışık sebzelerden bahsedeceğim daha ziyade... Yetiştiriyorum da ve soru varsa yardımcı olmaya çalışırım tabi! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2009
|
merhabalar ben çeri domatesi ödevini tamamlamaya çalışan tıbbi bitki öğrencisiyim.yanlış anlaşılmasın sadece ödev olduğu için değil merak ettiğim için de araştırıyorum fakat hala çeri domatesinin botanik özelliği hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım hatta bir kitaba. tavsiye edebileceğiniz bir site bir kitap,makale v.s bir şeyler varmı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-02-2009
|
kolay gelsin öncelikle belki sizin için çok basit olarak göreceğiniz bir soru sormak istiyorum ![]() dün bir hevesle anadolu domates cherry tohumumu saksımı ve torfumuda aldım.ama satıcı benle hiç ilğilenmedi ama ben hevesimi kırmadan bunu başarıcam dedim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-06-2009
|
merhaba bende domates yetiştirmeye heves ettim ve ilk denemem.tohumdan filiz elde ederek ve filizleri saksılara geçirerek yapmayı denedim.ancak bazı filizlerim tutmadı. nerede yanlış yapıyorum acaba?bu işin püf noktaları nelerdir? yardımcı olursanız çok sevineceğim... ayrıca belki bilginiz dahilindedir eve saksı ile aldığım lilyum çiçeğim de soğanı sağlam olmasına rağmen gvdesini içi boşaldı kurudu yani.çok üzgünümne yapabilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|