![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2015
|
kurtarmak için canım çıktı desem yeri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
yukarıya eklediğim resimlerdeki fidelerimin 10.günü .sorun gören var mı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
dirilmiş halleri bunlar .uğrşlarım sonucu nihayet ama yinede net değil. oh be Düzenleyen Dr - beyazzz : 06-07-2015 saat 00:28 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2015
|
başka bir bölüme daha yazmıştım ama sanırım tam yeri burası olacağı için tekrarlama gereği hissettim. balkonumda yetiştirdiğim mini domateslerim ile gayet mutluyduk bi süre sonra yapraklarında çok hafif sararma hissedince gübre alayım diye düşündüm. koçtaştan aldığım domates gübresini kullandıktan bir hafta sonra sararmalar yok oldu ancak bir kaç günün daha ardından yapraklar çok hızlı kurumaya ve sararmaya başladı. Üzerinde bulunan meyvalar ile birlikte resmen gözümün önünde eriyorlar. Domateslerimi nasıl kurtarabilirim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
Fazla gübre mi kullandınız? Yakmış olabilir eğer öyle ise... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-06-2015
|
O ne gubresi oyle ? Arkadasin dedigi gibi fazla vermis olabilirsin.. Ceri domatesler sorunlu yazmisti bir arkadas benimkide.durduk yere kurudu gitti.. Daha yetistirmem ceri..hem kuslar cok.seviyor ve talan ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-09-2015
|
Benim de birkac sorum olacaktı ![]() Suan evde marketten alinan cherry domatesleri var. Tohumu normal domatesin minyatürü gibi. Fakat yazin dedem bahcesinden cherry domatesi getirmisti. Icindeki tohumlar bildigimiz buyuk domatesin boyundaydi. Onlari saklamistim. Sorum kucucuk tohumlar mi yoksa normal domates boyundaki tohumlar mi cherry domatesinin tohumlaridir. Bir de bu domatesi ev sartlarinda kisin yetistirebilir miyim? Tesekkurler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-09-2016
|
Domates çimlendirme
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
benimde chery domatesler var Düzenleyen latif.07 : 07-05-2017 saat 01:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2012
|
Chery domates olur . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Merak ettiğim var. Cherry'lerde (hibrit olmayıp) 2 metreye çıkan var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
Şuan benim cheryler 2 lt saksıda ve boyları 1 metre, emin değilim 2 metre olurlarmı. Belki 10 lt lik saksıya dikmiş olsaydım 2 metre olma olasılıkları yüksekti ama sizi yanlış yönlendirmek istemem, denemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Latif bey kusura bakma ama şunu da sorayım acaba senin cheryler hibrit mi yoksa standart tohum mu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-01-2021
|
![]() Herkese merhaba evde saksıda domates yetiştiriyorum. Domatesi tohumdan ektim baya büyüdü ve meyve vermeye başladı. Fakat meyvelerde bi süre sonra büyüme durdu ve hala yeşil renkteler. Birşey eksikliğimi hastalık mı bunun sebebini bilen birileri yardımcı olabilir mi? https://www.hizliresim.com/pndw9bc https://www.hizliresim.com/t4od1l8 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Zaman her şeyin ilacı olacak gibi duruyor, kızarması geç oluyor domateslerin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
domates
Bende bu sene domates yetiştirmeye karar verdim.Bazı sorularım olacak yine. ![]() Domatesler cherry değil.Ben acı biberlerimi direk tohumları serpip üstüne 1cm kadar toprak koyup su fısfısıyla su püskürtüp çimlendiriyordum.Domateslerde bu şekil çimlenir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biber daha zor. ![]() Ya da bana öyle geliyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2010
|
Fide olarak cherry domates almıştım ve bir kasaya ektim. Üzerinde 3 domates ve 10 çiçek vardı ama boyu çok kısaydı. Alalı 2 hafta oldu hala aynı boyda domatesler aynı çiçeklerden 4ü kurudu. Kasa da sadece bahçeden aldığım toprak var, başka birşey ilave etmedim. Aynı kasaya dolmalık biber de ekmiştim onda da biberler vardı, misket kadarken pinpon topunu geçtiler. Acaba alıp başka yere şaşırtsam mı gübreli falan bir saksıya ![]() Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|