![]() |
|
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2015
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 8
|
Ilk tecrübem...
Merhabalar; Tohum satış bölümünden aldığım RR ve TT domates tohumlarımı 4 Nisan itibariyle ekmiş bulunuyorum.Komşu esnaftan bulduğum köpükten kutuyu kullandım. Kabın görüntüsü yanıltmasın. İçi önce yakıldı - ki o siyahlıklar bunun eseri- ve ardından sterilize edildi. Yapı marketten aldığım torfu kulandım. Her ihtimale karşı torfu, 7-8 dk kadar 100 derece ısıtılmış fırında beklettim. Tohumların ekim derinliği 5 ila 7-8 mm arasında. Torf derinliği 6.5 cm ve püskürtme usulü ile nemli tutuluyor. Kabın üzeri yarı şeffaf bir naylonla örtülü. Geçmişte tecrüelerini paylaşan arkadaşların aktarımlarını takip ederek ilk tecrübemi yaşayacağım. Hayırlısı diyelim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|