22-05-2020, 00:31
|
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Sevgili Dostlar Deşti ürünleri yıllardır yetiştirip ürün almaya devam ediyoruz. Bir çoğunuz Tohum takas etkinliğinde olması gereken ürün olarak veya Ticari boyutta satılmasını öneriyorsunuz., Birincisi Ticareti düşünmüş olsaydım şimdi agaçlar.net ailesinin içerisinde olmazdım. İkincisi tohum takas etkinliğinde paylaştım ancak çok az dostum kurallara uyup bana döndü. Otuz kişi içerisinde tohumların kıymetini bilip diğer tohum takas etkinliklerinde paylaşımını görmedim. Ticari boyutta birisine gönderdim oda ticari boyutta satışa sunduğu için kırılım. Sevindiğim tek şey ise en azından şartıma uyup adımı kullanmayım başka ad altında susuz yetişen domates veya ürünler diye satışa sunması ve sonuçta yeterli olmayışı. Tohum takas etkinliği tamamen doğal ürünlerin(Atalık) tohumların çoğaltılıp Değerini bilen kişilerle paylaşmaktı. Ancak çok kişi agaclar.net Ailesini farklı boyutlarda görmeye başladı.Bu Aile saygın bir aile değerini ve kıymetini bilene. Bu Ailede ne çok saygın Dostlar edindim.Türkçe yazım kurallarına uymayı ve bilgilerini paylaştılar ve beni yönlendirdiler. Başta Hocalarım; Meyvelitepe,Denizakvaryumu, Selhattin Yılmaz hocam,Taşlıbahçe, Sonul bey dostum Güngör Salman, Satı Uğratan,Cemo ve çok özür dileyerek İsimlerini şuan hatırlamadığım bir çok saygın hocalarımdan. agaclar.net Ailesine girmek çok kolay ama çıkmak çok zordur. Dikkat edin bağımlılık yapar. Ben 2006 yılından beridir bu ailenin üyesi olmaktan gurur duyorum. Gerisi size kalmış. Tüm Gerçek Dostlara saygılar sevgiler
|
|
|