agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni41Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-08-2008, 11:19   #11
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
İyice olgunlaşmış domatesleri alın bir kavanoza dilimleyin eğer sadece çekirdek evindeki etli kısmı kaşıkla alırsanız daha iyi. Kavanoza doldurduğunuz domatesi 1 gün bekletin onlar turşu gibi iyice eriyecek ertesi gün bolca suyla karıştırıp çalkalayın sonrasında sadece süzgeçten süzmeniz yeterli olacaktır. Eriyen domatesler süzgecin altında etden ayrılan çekirdeklerde süzgecin altında kalacaklardır. İşte o çekirdekleri gölge bir yerde gazete kağıdından ziyade bir tepsi üstünde kururun daha iyi zira gazete kağıdına yapışırsa çıkarması zor olabilir.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025