![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Merhaba arkadaşlar Bu yıl ektiğim domates fidelerimde ilk çiçek açan fidelerimin çiçekleri kuruyor. Yapraklarında bir sorun göremedim. Çok güzel gelişim gösterdiler. Bir de dallarında garip çıkıntılar gördüm bunlar neden olur? Ne yapmak gerekir? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Çürüme belirtileri veya sararma yoksa az güneş ve fazla nem sorunu olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Potasyum eksikliği.
Arkadaşım çiçek ve meyvelerin gelişiminden potasyumun olduğunu bir yerlerde görmüştüm, araştırmalarınızı bu yönde geliştirerek sorununuza çare bulabilirsiniz, bitkilerinize sağlık çalışmalarınıza başarılar dilerim sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Alıntı:
Gübrede zaten patasyum yok mu? ayrıca vermeye gerek var mı? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2009
|
Son yağmurlardan sonra bu çıkıntılar az veya çok benim domateslerde de oldu. Ben yağmura ve neme bağlamıştım. İrili ufaklı bayağı da salkımım var. İnşallah kaybetmeyiz domatçıkları. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-01-2010
|
Alıntı:
Bunun haricinde resimde görünen küçük beyaz nokta gibi olan bir tür canlı bitki yapraklarını sarmaya başladı.Önlem olarak ne yapmalıyım ? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
sizin domateslerinizdeki kökler, öncekileriyle aynı şey değil. Gövde yere yattığı veya yere çok yakın olduğu için bitki kök (saçak atıyor) toprağa. Köklerinde çürüme olma ihtimali de olabilir. Bahsettiğiniz beyaz canlıları göremedim. Ama sözünü ettiğiniz canlı herhalde beyaz sinektir. |
|
|
|
|
![]() |
|
|