agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni2609Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-01-2015, 21:17   #11
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,459
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Anaç burada lezzet açısından fark yaratmaması gerekir. Çünkü bitki hangi besini isterse kökler o besini topraktan alacak. Kabak tadının olmasını ben gübrelemeye veriyorum. Normal fideye göre gübre alımı fazla olabilir.

Sayın birnefestoprak ve MeyveliTepe bu sene aşılı ürünler denemeyi düşünüyor. Kısmetse bende düşünüyorum. İyi sonuçlar çıkacak gibime geliyor.
Haklı olabilirisiniz ancak benim tattığım karpuzların tatları ve iç yapısı belirgin bir şekilde değişikti. İç yapısı tamamen etli çekirdek çok az. Üçüncü resim bildiğimiz deşti karpuz ilk iki resim ise kabak aşılı karpuz. Farklımı değilmi siz karar verin


Karpuz Tadında Karpuz

''Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, geçen yıl kabak aşılı karpuz satan esnafa 50 bin lira ceza verilmesi kararının caydırıcı olduğunu belirterek, "Türkiye bu yıl kabak karpuz değil, karpuz tadında karpuz tüketecek" dedi.'' Yazının devamına gözatın derim

Kaynak;
Karpuz Tadında Karpuz

Eklenen Resimler
   
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025