![]() |
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Araştırmacılığa Yönelen Dikkatim; Yurdumuz İnsanlarına Hizmet Vermelidir! SAYGILARLA!
Okumanın Ümidinde; Yeni Bir Hayata Başlayabilmek Gerek!. = 000.000.002 = Okumanın Ümidinde; Gerçek Dostluk Arayışını Sürdürmeli!. “ÜZÜNTÜLÜ YILLAR” Adlı Roman Anlatısından Kısa Bir Alıntı: {…+.+.+…} Gözlerimi bu sevdiğim, gizli ve esrarlı laboratuarın duvarlarında dolaştırdım, anlayışlı bir bekleyişle profösörün kapısından baktım. { Kaleme Alan: A.J. CRONİN – Çeviren: Dr. Hayri ESEN – Baskı: Yeni Matbaa/1966 – Sayfa:004/09 - 05 Nisan 2010 Pazartesi 02:55:04 } Pir Edindiğimiz Saygıdeğer Öğretmenimiz İçin Umut Gereklidir!. Tahir: Çalışmak adına; birbirimizi motive etmeli, ilerlemeli!. Zühre: Dostluğu; çalışan ve üreten duyarlılıklar koruyabilir!. Tahir: Emek verilen geleceğe; tarım için katkılarımız olmalı!. Zühre: Bir bitkinin gizemli yaratılışında çareler aramalıdır!. { Kaleme Alan: Kemal KABCIK – ANTALYA - 05 Nisan 2010 Pazartesi 02:58:48 } Okumanın Ümidinde; Her Gün, Yeni Bir Hayata Müjdeci Olmalı!. TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE!. DOSTLUKLAR SAĞOLSUN!. Okumanın Ümidinde; Gerçek Dostluk Arayışına Hizmet Vermeli!. |
|
|
|
|
|