agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Doğa İçin Çal (https://www.agaclar.net/forum/doga-icin-cal/)
-   -   Doğa İçin Çal 2 / Uzun İnce Bir Yoldayım (https://www.agaclar.net/forum/doga-icin-cal/20588.htm)

malina 02-05-2010 23:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selahattin33 (Mesaj 630265)
Doğa için Çal Tanıtımına Katkıda Bulunmak İçin Lütfen Fan Sayfamıza Buyrun(Sell__!)
http://www.facebook.com/dogamiz

Katkıda bulunduğunuz biz teşekkür ederiz :)

Logoyu bozmamanız gerekirdi. Düzelteceğinizi umuyorum...

selahattin33 03-05-2010 00:16

Çok pardon Kusura Bakmayın
Heralde Bu linkin Ve Yorumun Yeri Bu site Değil Çok Güldüm Kendime :D:D

malina 03-05-2010 02:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selahattin33 (Mesaj 630424)
Çok pardon Kusura Bakmayın
Heralde Bu linkin Ve Yorumun Yeri Bu site Değil Çok Güldüm Kendime :D:D

Tereciye tere satmak gibi olmuş ama önemli değil :)

Derya Özen 03-05-2010 10:51

Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Harika bir çalışmada daha... Hemen paylaştım eminim bu çalışmada çok beğenilecek.

habibe 03-05-2010 11:30

Facebook'da izledim. Duygulandıran düşündüren ve izleyeni de o "uzun ince yolda" yürüttüren bir çalışma olmuş.
Başarılarınızın ve projelerinizin devamını dilerim.

(Kişisel çaba ve özverilerle ancak bir noktaya kadar ulaşılabilir esaslı bir sponsor şart. )
Biz üyelerin de yapabileceği maddi-manevi gönüllülük esasına dayalı bir katkı istenirse "kendi adıma, çorbada tuz misali" ... katılırım.

tamaşa 03-05-2010 12:58

Çok güzel olmuş,emegi geçenlerin yüreklerine,ellerine,dillerine sağlık.

mırmır 03-05-2010 13:18

gerçekten çok beğendim..
büyük emek ister tabi bu işler... tekrar tebrikler... devamı gelir inşallah...

Nejla K. 03-05-2010 13:27

Çok güzel bir çalışma daha... Gururla, hayranlıkla ve mutlulukla dinledim. Herkesi tebrik ederim. Çok alıştık bu güzelliklere çoook...

malina 03-05-2010 13:30

Sizleri en çok etkileyen sanatçı kimdi, neden?

Nejla K. 03-05-2010 13:46

Sanatçı seçebilmek çok zor...Amaç güzel, yorumlar güzel, müzik güzel... Sözler zaten güzel... Doğrusu ben seçim yapamayacağım...

acemi_caylak 03-05-2010 16:11

Çalışmada yer alan herkesi tebrik ediyorum.
Emeği geçen herkesin diline ve yüreğine sağlık. Eldeki olanaklarla yapılabileceklerin en iyisi yapılmış.

katmer 03-05-2010 17:03

Ben tüm sanatçıları bir bütün olarak algıladım. Fakat TOMURCUK PERKÜSYON GRUBU bir harikaydı:)

Bu gibi durumlarda, tam anlamıyla bir enstrüman çalamadığım için kendime çok kızıyorum. Zararın neresinden dönülürse kârdır düşüncesiyle kızlarımı keman kursuna taşıyıp duruyorum. Belki ilerde onlar da DOĞA İÇİN ÇALar:)

ayvasıl 03-05-2010 20:54

Harika bir çalışma.Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.Hele o perküsyon grubu ...Çok duygulandım.

ikbal nacar 03-05-2010 21:07

kerem seven çok iyi ya ben oonu vokalizden de biliyorum .. belkide bana yakın olduu için sevmiş olabilirim :) çünkü bende bas ses'e sahibim :D

k_donmez 03-05-2010 22:08

Harika bir çalışma. Ustalar, gençler harman olmuş, Aşık Veysel'den söylemiş. Enfes. Herkesin eline diline sağlık.

livadi 03-05-2010 22:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 630734)

Beni en çok sessizliğin gücü etkiledi.Beklenmedik olduğu için sarsıcı ve uyarıcıydı.

Yazarken bile içim ürperiyor.Muhteşemdi...

Zühre Demir 03-05-2010 23:58

Mükemmel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, tebrikler...

Smyrna 04-05-2010 00:17

Ne zaman dinlesem bu türküyü bir yandan bağıra çağıra söyleyip bir yandan da ağlamak gelir içimden.Ve yine öyle oldu.
Büyük Aşık Veysel...

Klip yine çok güzel olmuş.

Sizleri de tebrik ediyorum arkadaşlar, ağzınıza sağlık...

Derya Özen 04-05-2010 09:27

Alıntı:

Diğer hiç bir arkadaşa haksızlık yapmak istemem.

Fakatttt.

Cengiz Özkan

Türk Halk müziğinin duayenlerinden birisi, sazı sesi her şeyi farklı.

Oda, Aşık Veysel gibi Sivaslı,

Ondan sonrada, Serkan Çevik, (Gitarcı) yorumu çok güzel.

malina 04-05-2010 10:41

Öykü ve Berk bazı kişiler tarafından projeye uygun bulunmamış...

Hatta, Berk Gürman'ın 'thank you" dediğini söyleyen ve bunu eleştiren birkaç yazıya da rastladım :)

Siz o bölümde ne dendiğini duyuyorsunuz?

köknar 04-05-2010 10:52

Tekrar dinledim; "thank you" dediğini duyuyorum ve evet ben de bu ikiliyi hiç yakıştırmadım projeye.

malina 04-05-2010 11:37

Öykü'nün2 kez tekrarladığı

Berk:
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece

Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece

Berk:
Thank you

Böyle mi yani?
Nasıl bir mantık olabilir ki? :)

Herkes mi böyle duyuyor?

Derya Özen 04-05-2010 11:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 631349)
Hatta, Berk Gürman'ın 'thank you" dediğini söyleyen ve bunu eleştiren birkaç yazıya da rastladım :)

Siz o bölümde ne dendiğini duyuyorsunuz?

'Thank you" Diyor...

katmer 04-05-2010 12:19

Öykü diyor yani kardeşinin ismini söylüyor. İlk dinlediğimden itibaren "thank you" diye algılamadım.

asumandilek 04-05-2010 12:43

Müthiş olmuş. Her tınısı, her sesi, her ayrıntısı tüylerimi havaya dikti büsbütün. Emeği geçen bütün sanatçılarımızı, Müjgan'ı ayrıca :) tek tek kutluyorum... Bütün sesler değişik bir oryantal katmış. Hatta köpeğimizin dinlerken çıkardığı inilti sesi de o kadar güzel yerleşmiş ki söyleyecek başka hitaplar bulmak zor. Baştan sona çok beğendim. Yenileri için sabırsızım hatta!

gece 04-05-2010 13:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 631378)
Öykü'nün2 kez tekrarladığı

Berk:
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece

Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece

Berk:
Thank you

Böyle mi yani?
Nasıl bir mantık olabilir ki? :)

Herkes mi böyle duyuyor?

Ben "Öyküüü" sesini, fade out'lu olarak duyuyorum.

Tüm sanatçılar özgün çalıp, söylüyorlar ancak bu ikilininki bana da eserle en az bütünleşen bölüm gibi geldi. Yakışmama derecesinde değil ama.

Kendim ve sevdiklerime 'gündüz, gece' seyrettirip, dinlettirip duruyorum.

Emeği olan herkese çok teşekkürler.

gece
gündüz'ün en az yazanlardan olduğu forum'un "uzun, ince bir yolda"ki forum kişisi.

malina 04-05-2010 13:18

Alıntı:

Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece

Berk:
Thank you

Son kelimeyi Gün olarak duyuyordum.

Belki de "gündüz gece"den sonra geçiş için uygun geldiği için...

Sonra öğrendim ki Öykü diyormuş :)
Ne kadar uğraşsam da Thank you olarak duymayı başaramadım...

Siz öykü dediğini düşünerek dinleyin bakalım, şimdi nasıl duyacaksınız.

livadi 04-05-2010 13:35

Ben bu çelişkileri okumadan önce orda birşey dediğini de duymuyordum. :)
Şimdi dinledim kesinlikle Öykü olarak duydum.

malina 04-05-2010 13:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi livadi (Mesaj 631446)
Ben bu çelişkileri okumadan önce orda birşey dediğini de duymuyordum. :)

Bu da güzel :)

malina 04-05-2010 13:56

Theremin, Chapman Stick diye müzik aletleri olduğunu da bilmiyordum...

Derya Özen 04-05-2010 15:08

Evet kesinlikle Öykü diyor :)

Todor 04-05-2010 15:08

Öykü demiyor ama çok zorlayınca oyquu diyormuş gibi gelebiliyor. Fakat normalde tenkyuu diyor bence.

köknar 04-05-2010 15:46

Ağzından çıkan sözcüğün son sesini "ü" değil "u" olarak algılıyorum, icracının diksiyon problemi olabilir; bilemiyorum. Daha önce de söylediğim gibi bu ikiliyi o harika çalışmaya yakıştırmadım belki de önyargılı bakıyorumdur.
Sonuçta ortaya harika bir iş çıkmış, önemli olan da bu.

Baldaş 04-05-2010 15:54

Klipte görünen kedi ve köpeğe bayıldım :), Söyleyen arkadaşlardan biriyle ortak arkadaşlarımız çıktı (facebook bu işe de yarıyor ) , daha önce hiç görmediğim enstrümanlar vardı ( Ordulu arkadaşın enstrümanı neydi tam anlayamadım ) , bağlama çalanlar daha bir içli söylüyorlardı, Karadenizlilerin arka planlarını çok beğendim, orada thank you dendiğinden eminim ama fazla acımasızlığa gerek yok bence, " Düşmüşüm gurbet ellerde " bölümü bir de Sümer Ezgü'nün söyleyişi beni duygulandırdı açıkçası...

Nergis 04-05-2010 16:34

Öykü diyor...thankyou diye hiç algılamadım...

gece 04-05-2010 16:35

Alıntı:

Kevork Tavityan; tabii ki sesi nedeniyle.

Enstrümanda ise Serkan Çağrı; omuz hareketleri ile ve klarnetin ruhumda oluşturduğu rezonans nedeniyle.

Çocuklarım ise (8 ve 6 yaşlarında), Aytaç Bayladı'yı dinlemek için gelip, oturan köpeğe bayıldılar.

Feride Korkmaz ve Tomurcuk Perküsyon Grubu; sürprizleriyle birlikte dinleyip izlediğim herkesin ortak paydasıydılar...

gece
liste uzar gider ama soruya yanıt olması için kısaltabildiğim kadar kısalttım diyen forum kişisi

malina 04-05-2010 17:04

Alıntı:

liste uzar gider ama soruya yanıt olması için kısaltabildiğim kadar kısalttım diyen forum kişisi
Yorum yapmayı sevmeyen adına, zaman buldukça yazsan seviniriz :)

DarkYES 04-05-2010 19:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Todor (Mesaj 631516)
Öykü demiyor ama çok zorlayınca oyquu diyormuş gibi gelebiliyor. Fakat normalde tenkyuu diyor bence.

Ekşi Sözlükte'de Thank You diye algılayan bir çok kişi var.
Biraz önce kulaklık takıp sesi açıp tekrar dinledim.
O Öykü olamaz bence çünkü sessiz bir harfle başlıyor T ya da Kt gibi bir sesle. Yani Ö harfi ile başlayan bir kelime duymuyorum ben. Töykü veya Köykü diyorsa bilemem :/

Aslında ilk dinlerken bir şey söylüyor ama ne söylediği belli değil gibi gelmiş. Sonra 5-6'ıncı dinleyişte "tenk you mu diyor?" demiştim.
Sonra Ekşi Sözlükte yazanları okuduktan sonra benim gibi anlayan başka insanlar olduğunu da görmüştüm.

En son yaptığım dinlemeler sonrası diyebilirim ki Öykü diyorsa dahi duyulan kelime şunun gibi bir şey -Thank you olmasa bile- Tey(n)kû

Belli belirsiz bir n sesi olan bir kelime. Belki ne Thank you ne de Öykü diyor. :D

acemi_caylak 04-05-2010 20:35

Odatv "İŞTE İNTERNETİN YENİ FENOMENİ" diye iddialı bir başlık atmış ve okur görüşlerine yer vermiş. En dikkatimi çeken aşağıdaki yorum.

Alıntı:

güzel olmuş 02:51 anına denk gelen sahnede dikkat edin mikrofona kablosu takılı değil :) falso vermiş yönetmen.
Dileyen aşağıdaki linkten diğer yorumlarıda okuyabilir.

http://www.odatv.com/n.php?n=iste-in...eni-0305101200

Kerten 04-05-2010 23:17

Enfes bir çalışma olmuş.Bence bırakalım tenkyuyu falan.Yapılan işe, verilen emeğe bakalım.Kendi adıma bir sonraki projede nasıl yer alabilirim ona odaklanmış durumdayım. :)

Katkısı olan herkese teşekkürler...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025