![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten mükemmel olmuş. Paylaştığım arkadaşlarım da çok beğendiler.Herkesin yüreğine sağlık. Müjgan hanım sizi de bu etkinlikte görmek hoşdu gerçekten ayrıcada özendirici idi. Ben de sizi izlerken araya ağaçlar.net korosu da katılabilir belki diye hayal ettim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cumhur ve Füsun önce teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bu çalışmanın özendiriciliği konusunda size katılıyorum. İlk çalışmada içimi yakmıştı o konu. Sevinç, gurur, bütün güzellikler hissediliyor "içeri"de iken. Ama bir süre sonra içerisi, dışarısı aynı oluyor. Güzel ve anlamlı bir projenin neresinde olunduğunun önemi kalmıyor. Projeye nasıl bir katkı sağlanabileceği düşüncesi ön planda oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Büyük usta aşık veyselin türküsünü seslendiren gençlerimizi dinlerken de şu satırları yazıyorum, inanın çok duygulandım kelimeler düğümlendi ne diyeceğimi bilemiyorum. Hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor, çok çok harika olmuş, teşekkürler arkadaşlar. Bir de diyorum ağaçlar net toplantılarından bir görüntü olabilirmiydi. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|