agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları (https://www.agaclar.net/forum/doga-cevre-ekoloji-gida-hukuk-ve-politikalari/)
-   -   15 Nisan-1 Mayıs arasında balık satın almıyoruz. (https://www.agaclar.net/forum/doga-cevre-ekoloji-gida-hukuk-ve-politikalari/14976.htm)

tolgahann 14-04-2009 20:59

Ben de varım.

Lilium 17-04-2009 00:57

Ne o balık boykotu bitti mi?

Malinanın boykotunu kıramadınız dimi.:)


Boykot dediğin böyle olur, yaşa malina. :)

Oğuz Karsan 17-04-2009 07:19

1 Eklenti(ler)
Merhaba.

Trolcüleri boykot için balık yememeye karar vermiştim. Komşum zargana tutmuş, mecburen yedik.

Boykota kaldığım yerden devam ediyorum. Tek bir balık bile kurtarabilirsek, birkaç yıl içinde o küçücük balığın milyonlarca yavrusu ve torunları denizlerimizi dolduracaktır. Tıpkı eskiden olduğu gibi.

Nereden nereye gelmişiz. . .

Eklenti 73118


Denizlerimiz ne verimliymiş. Kıymetini bilememişiz.

Saygılar

nevsune 17-04-2009 09:20

Dün akşam bir yemekte önüme balık geldi. Şimdi boykotu gündeme getirsem, evsahibine saygısızlık olacak. Yedikten sonra bir punduna getirip konuyu açarım diye düşünürken ne oldu bilin bakalım? İncecik bir kılçık boğazıma saplandı ve bütün gece yutkunurken canım yandı:dilli:

Önce balıkların, sonra sizlerin ahı mı tuttu ne:rolleyes:

Birol Ketenci 23-04-2009 10:09

Madem hayırlı bir işe soyunduk bunu biraz daha genişletmek gerektiğini düşünüyorum. Pekçok defa görmüşsünüzdür para kazanmak adına katliam yapılarak yaprak çinekop diye avlayıp bebek lüferleri satıyorlar. Kasada 3 **** 5 bin bebek oluyor ama bunlar yakalanmayıp büyümelerine izin verilse bu bir kasa balık yaklaşık 400 kasa balık olacak. Lütfen bu bebekleri almayın yakın çevrenizin de almaması için gayret gösterin.

Fatos_Karag 23-04-2009 14:59

Sevgili Balıkçı,
size sonuna kadar katılıyorum. Biz herşeyin zevkini biraz uzatmak amacıyla geleceğimizi kurutuyoruz.15 gün için bence değmez. Doğanın hor kullanılması ve yok edilmesi sadece biz insanların aç gözlülüğü yüzünden oluyor. Böyle devam ederse çocuklarımız herşeyden yoksun yaşayacaklar. Dilerim herkes sizin gibi bizler gibi suyarlı olur. Ben kendi adıma çevremdekileri uyardım ve bende boykottayım.

selcuk44 23-04-2009 20:34

Sevgili Balıkçı,sizi ben de destekliyorum ve duyurunuzu bütün çevreme ilettim ve bu konuda söz aldım.
Teşekkürler


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025