![]() |
Osman Bey in serasını biliyorum. Yer ve mekan seçimi çok isabetli olmuş.
Aman malzeme temini için mutlaka bilgi alalım. Nelere ihtiyaç var, neler getirelim yanımızda ? |
Üzerinde çalışılacak fidanlar, telleme için çıplak bakır tel. Budama için makas, belki bir pense. toprak karışımı hazırlamak için, dere kumu, kompost( Ya da torf) ponza.
|
Balıkesir Bonsai Atölye Çalışması'na Katılacak arkadaşların;
Kendi Bonsai adayları varsa getirmelerinde fayda var. Eğer yoksa, satın alıncaksa toplantı serasında fidan seçme konusunu işleyerek başlayabiliriz. Ayrıca makas, çeşitli kalınlıklarda tel (Elektirik kabloları olabilir çeşitli kalınlıklarda) getirmek lazım. Toplantı Yeri : "ÖZÜM SÜS BİTKİLERİ" Erdek asfaltı 3. km ( Renault servisinin yanındaki sera ) BANDIRMA Toplantı tarih ve saati: 28.02.2010 / 10:00-........ Toplantı konusu: BONSAİ *Fidan seçimi, *Telleme ve budama, *Kök budaması ve saksı değişimi. KATILACAKLAR 1-köknar 2-Tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish Katılacak arkadaşlar listeyi kopyalarak kendilerini eklesinler lütfen. |
2-Tekin
3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 |
Sizi de aramızda görmek çok güzel. Sayımız 9 oldu :) yok mu artıran?
|
Alıntı:
|
1-köknar
2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. |
Sevgili İsmail h. aramıza hoşgeldin.
Zelişh bil bakalım kim bu?... |
Alıntı:
|
Güvenli limanda...
|
Balıkesir Bonsai Atölye Çalışması/28 şubat
1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. Panderma" da bekliyoruz sizleri... |
Şİmdeden güzel bir toplantı olaçağı kesin bir aksilik olmaz ise listeye bende eklenmek isterim eşimle katılmak isteriz.
İzleyici olarak yapılan çalışmaları görmek çok hoş oluçaktır. Saygılar. |
Çok mutlu oluruz sizi ve eşinizi de burada görmekten. Neden sadece izleyici olarak? Deneyimlerinizden faydalanmak imkanını bizlerden esirgemezsiniz değil mi?
|
Önce izlemek lazım derim ben.Çünkü izlereken bazen farklı doğrular göze çarpar.Bazende yanlışlar.
Önemli olan farklı doğruları görmek ve onları kazanmak.Yanlışları ise anında müdehale ederek düzeltmek gerekir ki daha fazla yanlış olmasın. Ben şimdilik izleyici olayım. Gerektiğinde konuya dahil olurum. Görüşmek dileğiyle. Saygılar. |
1-köknar
2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem Merahabalar aranıza yeni katıldım.Arkadaşım Mehmet Bey'e doğum gününde bonsai hediye ettim.Acemiyiz ve işin başlangıcını aranızda öğrenmek istiyoruz.İstanbul'dayız.Ulaşımı nasıl sağlarız bilemiyorum;ama 28 şubat ta orada olmak istiyoruz. Saygılarımla. |
İDO feribot ya da deniz otobüsleri ile Yenikapı' dan hareketle yaklaşık 2 saat sonra Bandırma' da olabilirsiniz. Sizleri de bekleriz.
|
Sevgili Köknar
Saat kaçta toplanıyoruz ve ne kadar sürecek toplantı. Dışarıdan gelecek arkadaşlar ona göre ayarlayacaklardır kendilerini diye düşünüyorum. |
Kafamda uçuşan tilkilerin bini bi para.
Nasıl yapram, etsem de şu toplantıya katılsam diye kurdukça kuruyorum. Bilgilendirme toplantısı olmasa küçüğün yaşına bakmadan kucağıma alıp geleceğim ama, toplantı türü değişik. |
Toplantı saatini 10:00-18:00 olarak düşündüm. Feribotla İstanbuldan gelebilecek olanlar zaten 09:15 gibi iskelede olurlar. Günler kısa, zaman değerli malum...
Güler Hanım hem bilgilendirme hem de uygulamalar yapılacak, küçük sizin torununuz olduğuna göre toprakla arası kötü değildir sıkılmaz bence. |
Sevgili köknar, teşekkür ederim de sitemiz bilgilendirme, eğitim toplantılarına küçük çocukların getirilmemesi için karar aldı.
Esasında doğru bir karar, küçükler sıkılıyor, velileri onları oyalayacağım diye derse gerekli dikkati veremiyor. Durun bakalım, demokraside çareler tükenmez derler ya, buluruz bir şey inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplantı yapacağımız yer olan sera' ya gittim bugün, kapalı olan mekanı toplantı için düzenleyeceklerini söylediler sağolsunlar. Hiçbir eksiğimiz gediğimiz olmayacak İnşaallah. Toplantı günü hava koşulları da kötü olmazsa herşey harika olacak.
|
Hava koşulları kötü olsa bile ağaçlar net üyeleri gittiği yeri sıcaklıkları ile yaz ortası gibi yaparlar, o konuda hiç endişeniz olmasın.
Aklıma gelmişken hatırlatayım. Toplantıya gelecek arkadaşların çanta talepleri olursa mesaj atsınlar sayıya göre getireyim. |
Yağış olmazsa daha rahat çalışırız demek istemiştim.
|
:) ben gün saymaya başladım.
|
28 Şubat' a az kaldı.
|
Merhaba, 28 Şubat ogleden sonra kızımın sınavı var. Erken gelmeye çalışacağım. 10:00 doğru dimi sevgili köknar ?
Bu arada sevgili sagdil, İsmail Hocamdan mı bahsediyoruz acaba :) Çok sevindim. Sevgili İsmail H. sizi burda görmek ne güzel, aramıza hoş geldiniz. |
Evet sevgili zelish, 10:00 gibi toplantıya başlamış oluruz diye düşünüyorum.
|
Evet Zelish ta kendisi.Ben sitede gezip dururken onu da heveslendirdim.En son gördüğümde kedi kumu aranıyordu marketlerde.
|
1-köknar
2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem Atölye çalışmasına katılacak arkadaşlar sanırım bu kadar. Atölye çalışmasına katılan ağaçlar net üyesi arkadaşlar arasında çekilecek olan kurada. Çalışma yapılacak bonsai adayımız kurada çıkan arkadaşa hediye edilecektir. Daha önce yazmalıydım. Bakalım bu şanslı arkadaşımız kim olacak. |
Lilium, Nagihan'a börek yaptır, toplantı uzun sürecek. Ben de sizlere havuçlu kek getireceğim.
Çay, kola bulabilecek miyiz? |
Çayı ve içecekleri ben hallederim. Ben de börek kek kurabiye yapacağım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ballı karides varmı? :D |
Alıntı:
İşi gücü bırakıp yola koyulacağız :) Hepinize güzel ve keyifli toplantılar diliyorum... |
:) Buyurun beraber olsun.
|
Kesinlikle sizi görmek bizi çok ama çok sevindirecektir Sevgili Bonsaisever =))
|
Sevgili Sebahattin, orada olmayı çok isterdim ama biliyorsun işlerim buna müsaade etmiyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025