![]() |
"Great White" cinsi çok iriydi. İki öğünde ancak bitiyordu.
|
1 Eklenti(ler)
|
Maşallah..
|
Bu Çanakkkale domatesi herhalde. Bunu 1 haftada ancak tüketirsin:) Elinize sağlık.
|
hormonlu olmadıktan ve yerli tohumla olduktan sonra herzaman büyük iyidir :)))
|
dev domatesleri yetiştirmek her zaman zor bir şey. çürüme, patlama, kaverengi bir hastalık hiç bırakmıyor domatesleri.
|
Değerlendirme yapılmamış gibi ama sayın kürsad'ı şimdilik geçen yok.
Tebrikler. |
Kayınçonun o domates, ben yetiştirmedim. Ben sadece ilgi çekebilir diye resmini koydum. Henüz tohumlarından da edinemedim çünkü yedik.
|
Pembe :)
1 Eklenti(ler)
|
Tebrikler:))
|
Sn. Meyvelitepe
Siz bu işi iyi yapıyorsunuz. Tebrikler.. |
tebrikler...
|
Alıntı:
|
tebrikler
|
Bende sipariş verdim tohumlardan kısmetse buradan yayınlarım resimlerini.
|
Bravo, ama benim öğrenmek istediğim bu büyük domateslerin lezzeti normal domatesler gibi oluyormu ?
|
Bu büyük domateslerin lezzeti normal domatesler gibi değil. Çok daha lezzetli :)
|
Alıntı:
|
Ben domates manyağı biri olarak yazıyorum.Ama görüyorum ki ben son derece normalmişim.Fotoğrafları yanlış görmüyorsam bu domatesler kiloluk değil mi :)Bunların tohumlarını nereden sağlayabiliriz?Yardımlar için teşekkürler...
|
Her şeyi devletten beklemeyin :)
Şu yarışmanın kurallarını hala oluşturamadık. Hangi cinsler için ayrı ayrı yarışma düzenlenecek? Yarışmanın sadece eğlence olmaktan çıkması için, tohum ve çimlenmeden başlayarak, önemli tüm aşamaların fotoğraflanmasını istemeli miyiz? vs vs... Hepsini ben düşünemem :) |
buna bi yarışma değilde;sergileme desek.yani kim nerede (yerde veya saksıda)yaparsa yapsın,veya hangi cins olursa olsun,ağacından koparmadan sergilesin.salkımını görelim,boyunu görelim,iriliğini görelim,yoğunluğunu görelim.bende şu an çeşitli domates tohumları diktim ve yeşermesini bekliyorum.cherry domateslerin bütün çeşitlerinden en az 20şer tohum attım.inşallah sizlerle paylaşacağım.birde 20 adet dev domates ağacı tohumu diktim.en merak ettiğimde o zaten.bekleyip göreceğiz.
|
20 gün sonra tohum ekimine başlayacağım sanırım 100 fide lik bir alana sahibim domatis olarak acaba geçn yaz kullandım fidelerden mi kulanayım diyorum?
onlar GDO'lu değildi her bir fideden aşğıa yukarı 8 ile 10 kg arası domates yetiştirmiş bulunuyorum saygılar diliyorum herkeze... |
GDO'lu olmayabilir ama hibritse aynı verimi alamazsınız aldığınız tohumlardan.
|
Bence ilk başta tüm çeşitler aynı çatı altında yarışsın sonra hangi çeşidin daha iri olduğunu buluruz. Gelecek senelerdeki yarışmalar için referans olur bu sene. Tabi ki de fotoğraf eklersek daha iyi olur.:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öncelikle Malinaya Teşekkürler.Uzun zamandır bir hatam sonucu forumdan ayrı kalmıştım...Döndüm.
Sevgili Büyüğümüz M.tepe fovorim.Bende ondan aşırdığım bilgilerle dev çukurlara pembelerimi geçen hafta diktim.Bakalım sonuç ne olacak. Bu dev sebze yarışmalarına, ayrıca karpuz,kavunda eklenebilir.:) |
maşallah
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025