![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Bal kabağı filizleri
![]() Bende ektim ve çıkmaya başladılar.Bakalım kaç kg olacak merak ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2011
|
Merhaba! Benim dev bal kabağı tohumum yok ama her sene düzenli yarışma yaparsak tohum edinip katılmak isterim . Hem eğlence olur Hem de tanışmış oluruz . Hatta bölgesel olarak ayrı ayrı da yapabiliriz. Yapılabilir mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
2012 Dev Bal Kabağı Yarışması
Sayın turkuaz61'in gönderdiği 3 adet dill's atlantic giant (35 kilo yetişmiş kabak) tohumlarından 1 tanesini çimlendirebilmiştim. Dün tozlaştırıp kapadım. Bakalım gelişecek mi? Bu arada geniş turşu bidonunda yetiştiriyorum. Düzenli sulama yapıyor ve besin veriyorum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
Dev balkağı tohumunu Türkiyeden alabilirsin. tropikalfidan.com da yarışmalarda dereceye girmiş kabakların tohumları var...Ben aldım,Mart ayında ekmemi soylediler,Türkiye rekorunu kıracağım önümüzdeki yıl...Ama alırken iki farklı cins alıp çaprazlama yapmak gerekiyor,buna dikkat et.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
bazılarını küçük poşet torbaya ekmişdim orada da çıkdı acaba şimdiden başka büyük kaba alsammı nasıl olur fikri tecrübesi olanın yazmasını beklerim sevgi saygı ile selamlarım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
sayın limon_sever kabağımın cinsi atlantic. 25 şubatta örtü altına ektiğim için biraz önde. şeker gübresininde biraz faydası var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
3-4 günde bir fotoğraf çekip gün gün büyümesini görmek amaçlı yapıyorum. Sanki hiç büyümüyor gibi. Yanlış hatırlamıyorsam fosfatlı gübre büyümesini hızlandırıyordu. Bulabilirsem bir miktar temin edip deneyeceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|