![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
---
Giriş Tarihi: 02-01-2006
|
[+] Fuat Demir |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Ama sana bir sorum var. Banka numaraları yeni mi belirlendi yoksa en başından beri belli miydi? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir de garanti bankası hesap numaralarında bazen sorun çıkıyor 6204246/0 oyüzden var (/0) yazılmasını istiyor bazı şubelerinde garanti bankasının ben tüm haliyle yazdım numarayı. Tam olarak 31 şubat son tarih değil ama şubat ayı içerisinde proje kapatılacak sanırsam. Çünkü 21 Mart dünya ormancılık gününde büyük tören yapılıyor ağaçlandırma sahalarında.ama uzatılablirmi bilmiyorum onun için konuşmam lazım. Haber veririm sizlere buradan. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
|
31 Şubat 2006 son katılma tarihi mi? http://www.agaclar.net/index.php?id=3088 sayfayı güncelledim. Garanti bankası hesap no 6204246/0 değil sanırım. 6204246 olarak yazdım. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
agaclar.net
|
Başka şey yazmayayım diyordum ama cevap vermek gerekti yine ![]() Alıntı:
Bu yazılanları sizlerin eksiğiniz bulunmaya çalışılıyor gibi mi algılıyorsunuz? Öyle bir şey olabilir mi? Amacımız olabilecek kadar çok kişinin katılımını sağlamak. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu proje Türkiye genelinde uygulanan bir proje değildir. Çünkü Ege Orman Vakfı isminden de anlaşılabileceği gibi sadece ege bölgesinde çalışan bir vakıftır. Bu proje sadece basında veya internet ortamında ulusal kitleye erişebiliyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-12-2005
|
Mesaj yollayanlar yazsın teşvik olur denmiş. Ben yolladım ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
doğasever
Giriş Tarihi: 16-12-2005
|
31 şubat son ha?? iyi hiç gelmeyecek bir gün seçmeniz çok akıllıca )))bende aradım listedeyim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Tekrar söylemek istiyorum. Ülkede hiç bir şey için kıçını kıpırdatmayanlar varken seni eleştiriyor gibi görünmekten nefret ediyorum. Ama inan tek istediğim daha iyi olması. Eleştirilerin tek amacı bu. Yoksa yapılanların hepsi takdire değer. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplam rojelerin hedeflediği rakam bir milyon dörtyüz bin fidan. Bunun en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. Eğer bu şubata kadar tamamlanırsa projeler başarılı olur ve yeni projeler çıkar ortaya ama eğer tamamlanamazsa yapılan protokol gereği belki uzatılabilir. Bu belirsizliği şimdiden kesin bir sonuç olarak kendimce söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. O yüzden kesin tarih vermek istemiyorum ama daha önce de belirttiğim gibi şimdilik hedeflenen en ileri tarih şubat sonudur. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
msn de carpnus ile aşağıdaki yazışmayı yaptık.... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnternet ortamında ve basında da nasıl oluyor dersen kırk yılda bir büyük bir haber çıkarsa ulusal basına yansıyor. İnternette de sizin siteniz dışında duyurumuz yok. Sadece kendi resmi web sitemizde bu projeye ulaşabilir insanlar. Bu yüzden ege bölgesi dışında çok yaygın olarak bilinmiyor faaliyetlerimiz ve projelerimiz. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
doğasever
|
cahilliğime verin...agaclar.netten gittiğini nasıl anlıyorlar?? ben sadece adımı yazdım..bir daha arayıp agaclar net olarak mı isim yazmalıyız?? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
doğasever
|
oki doki....... anladım 999 tane.... )))))))))heheheheh |
|
|
|
|
|
#19 |
|
doğasever
|
agaclar.net adına kaç meşaş ) görünüyor? kaç eksik var?anlamak mümkün mü???kendi forumuma yazıyorum birazdan..... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
doğasever
|
neden???? tüh bende benim foruma yazdım naapsam??? öyle yazmasınlar mı??? ne yazıcaz???imdat! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
doğasever
|
buldum bir şahis yaratalım!!!!!meselameselamesela mehmet ormansever????? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
agaclar.net
|
En az 1000 ağaç için gereken parayı BİR DEFADA vermiyorsanız, kişi ya da firma adına koru oluşturulmuyormuş. Yani carpnus'un dediğine göre, agaclar.net korusu oluşturabileceğimiz konusunda yanlış bilgilendirilmişiz. Durum bundan ibaret :) Fidan bağışı yapmak için, kendi adınızı yazarak, mesaj göndermeye devam edin :) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
doğasever
|
tüh ....ismin ne önemi var??? avukat yok mu burada??? vardır bir yolu.....ağaç dikmek için **** tek şans bu değil ya...... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet önce herkesten CARPİNUS adına özür dilemekle söze başlamak istiyorum; gerçi bunu da kendisi yapacaktır eminim.. Carpinus sizinle yaptığımız anlaşmayı bilmiyordu bu sebepten bu şekilde bir konuşma yapıldı kendisi tarafından sizlere. Daha önce de bahsettiğim olay yani normalde size yapılan ayrıcalık yapılmıyor kesinlikle. 1000 fidan bedeli tek seferde veriliyor ve koru oluşturuluyor ama site uyelerinin parayı toplama gibi bir zahmete giremeleri için sizlere uygulanmış bir insiyatifi Carpinus un bilmemesinden kaynaklı küçük bir sorun yaşanmış forumda. Son olarak sizlere iletmek isterim eğer yaptığınız bağışlar 1000 adedine ulaşırsa korunuz oluşturulacak. Hiçbir vakıf olmama durumu ya da yanlış bilgilendirilme durumu yok ortada. İçiniz rahat olsun konuyla bizzat kendim ilgileniyorum. Eğer hala kafanızda soruişareti varsa sorularınızı bekliyorum. Tek istediğim bu can sıkıcı olayın unutulması çünkü gerçekten sizin böyle düşündüğünüzü görünce çok üzüldüm ve sıkıldım. Anlayışınız için teşekkürler Bir de ricm olacak Carpinus ile yapılan görüşmenin foruma yansıyan satırlarının kaldırılması ve bununla ilgili yazıların da ******. İnsanların kafalarında soru işareti oluşsun istemeyiz. Malina gerekli düzeltmeyi yaparsa sevinirim afişle ilgili(kaldırılması olayı). Saygılarımla Ertuğrul YILMAZ |
|
|
|
|
|
#27 |
|
doğasever
|
ya şunu anlamakta güçlük çekenler adına bir aptala anlatır gibi anlatacak biri yok mu?? ağaçlarnet yazsak oluyor mu yani???? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
agaclar.net
|
Evet, yeni gelen bilgiye göre, bize özel bir durum varmış, 1000 ağaç için tek tek SMS gitse de bir korumuz olabilecekmiş. agaclar.net yazıp gönderebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
doğasever
|
iyi gidip kendi siteme duyuruyorum..ararlar onlarda.. |
|