![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Tekrar söylemek istiyorum. Ülkede hiç bir şey için kıçını kıpırdatmayanlar varken seni eleştiriyor gibi görünmekten nefret ediyorum. Ama inan tek istediğim daha iyi olması. Eleştirilerin tek amacı bu. Yoksa yapılanların hepsi takdire değer. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplam rojelerin hedeflediği rakam bir milyon dörtyüz bin fidan. Bunun en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. Eğer bu şubata kadar tamamlanırsa projeler başarılı olur ve yeni projeler çıkar ortaya ama eğer tamamlanamazsa yapılan protokol gereği belki uzatılabilir. Bu belirsizliği şimdiden kesin bir sonuç olarak kendimce söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. O yüzden kesin tarih vermek istemiyorum ama daha önce de belirttiğim gibi şimdilik hedeflenen en ileri tarih şubat sonudur. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
msn de carpnus ile aşağıdaki yazışmayı yaptık.... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Gerekli düzeltmeyi yaptım. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnternet ortamında ve basında da nasıl oluyor dersen kırk yılda bir büyük bir haber çıkarsa ulusal basına yansıyor. İnternette de sizin siteniz dışında duyurumuz yok. Sadece kendi resmi web sitemizde bu projeye ulaşabilir insanlar. Bu yüzden ege bölgesi dışında çok yaygın olarak bilinmiyor faaliyetlerimiz ve projelerimiz. |
|
|
|
|
![]() |
|
|