agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-01-2006, 15:52   #1
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Bu proje Türkiye genelinde uygulanan bir proje değildir. Çünkü Ege Orman Vakfı isminden de anlaşılabileceği gibi sadece ege bölgesinde çalışan bir vakıftır. Bu proje sadece basında veya internet ortamında ulusal kitleye erişebiliyor.
Daha ne olsun? Basın ve internet varsa Türkiye çapında demek değil midir?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-01-2006, 15:57   #2
agaclar.net

malina's Avatar

Alıntı:
Tam olarak 31 şubat son tarih değil ama şubat ayı içerisinde proje kapatılacak sanırsam.
Yazım yanlışıdır diye 31 Şubat'ı es geçmiştim ama proje duyurusunu yapan biri için "sanırım" ifadesi kullanmak iyi olmuyor. Ya siz bilmiyorsunuz ya da (daha kötüsü) projeyi başlatanlar da bilmiyor gibi görünüyor.

Tekrar söylemek istiyorum. Ülkede hiç bir şey için kıçını kıpırdatmayanlar varken seni eleştiriyor gibi görünmekten nefret ediyorum. Ama inan tek istediğim daha iyi olması. Eleştirilerin tek amacı bu. Yoksa yapılanların hepsi takdire değer.

Eski 04-01-2006, 17:25   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-11-2005
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
... ama proje duyurusunu yapan biri için "sanırım" ifadesi kullanmak iyi olmuyor. Ya siz bilmiyorsunuz ya da (daha kötüsü) projeyi başlatanlar da bilmiyor gibi görünüyor...
Malina takdir edersin ki projenin tün detaylarını burada yazmaya kalksam ne vakit ne de ellerim dayanabilir.
Toplam rojelerin hedeflediği rakam bir milyon dörtyüz bin fidan. Bunun en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. Eğer bu şubata kadar tamamlanırsa projeler başarılı olur ve yeni projeler çıkar ortaya ama eğer tamamlanamazsa yapılan protokol gereği belki uzatılabilir. Bu belirsizliği şimdiden kesin bir sonuç olarak kendimce söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum. O yüzden kesin tarih vermek istemiyorum ama daha önce de belirttiğim gibi şimdilik hedeflenen en ileri tarih şubat sonudur.

E®TY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-01-2006, 23:45   #4
Ağaç Dostu

aybala's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2004
Galeri: 574
msn de carpnus ile aşağıdaki yazışmayı yaptık....

Alıntı:

Carpnus:
ağaçlar netin ana sayfasında
Carpnus:dostluk ormanında koru oluşturun diye yazı var
aybala:evet
Carpnus:dostluk ormanında koru oluşturabilmek için en az 1000 fidan bağışı yapılması gerekmektedir
Carpnus:ve bu bağışında
Carpnus:ya bir kişi veya şahış adına
Carpnus:ya da firma veya şirket adına bir kere de yapılması gerekiyor
Carpnus:o yüzden
Carpnus:herkes ayrı ayrı msj atıp gönderilmesi ile olmaz
Carpnus:o yazıyı düzeltelim diyorum
aybala:bunu foruma yazalım o zaman

aybala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-01-2006, 11:51   #5
agaclar.net

malina's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi E®TY
Ege Orman Vakfının başlatmış olduğu kampanyaya herkesi bekliyoruz!!...
Turkcell, Telsim, Avea Faturalı hatlarından Kısa mesaja "Agaçlar.net Forum" yazıp 3916 numarasına mesaj çekip. 2YTL karşılığında fidan bağışında bulunabilirsiniz. Şuan Sitemizde yaklaşık 2300 kullanıcı var. Bu sayıya yüzlerce misafirleri de eklersek bu forumu okuyan insanların bu mesajlarda 1000 rakamına ulaştığımız taktirde www.agaclar.net sitesinin izmir Milli Egemenlik Ormanı'nda kendi isimine düzenlenmiş bir korusu olacak.
Projeyi duyuranların konuya vakıf olması gerekiyor...

Gerekli düzeltmeyi yaptım.

Eski 04-01-2006, 17:19   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-11-2005
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Daha ne olsun? Basın ve internet varsa Türkiye çapında demek değil midir?
Hayır üzgünüm değildir. Çünkü biz her ne kadar tüm dünyadan bu tip projelere destek gelmesini arzulasak da bunu fiili bir şekilde yerine getiremiyoruz. Neden bilmiyorum ama insanların yaşadıkları yerlerden uzakta doğan güzelliklere ilgisi yok maalesef.
İnternet ortamında ve basında da nasıl oluyor dersen kırk yılda bir büyük bir haber çıkarsa ulusal basına yansıyor. İnternette de sizin siteniz dışında duyurumuz yok. Sadece kendi resmi web sitemizde bu projeye ulaşabilir insanlar. Bu yüzden ege bölgesi dışında çok yaygın olarak bilinmiyor faaliyetlerimiz ve projelerimiz.

E®TY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025