![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Alıntı:
Ergene bu birleşim noktasına gelene kadar temizliği yapan öncü kaymakam beyin sorumluluğun daki kaç MURATLI köyünün kanalizasyonun buralara aktığını biliyor mu ? Muratlı MERKEZ inin kanalizasyonu hangi koşullarda nereye akıyor ? Sayın Doğasever ve Sayın Naturem, Benim EM ile ilgili en ufak bir sorunum yok. Olması için bir gerekçe mi var ? Benim mühendislik mantığıma ters gelen uygulamaları sırf EM i bende kullanıyorum ve de beğeniyorum diye kabullenip yapılması gerekenleri yapmayanları, yanlış mühendislik uygulamalarını alkışlamamı beklemek hayalden öte gitmez Sevgiyle kalın, Düzenleyen ensar : 13-10-2010 saat 09:48 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2007
|
Daha iyi bir yaşam için
Sevgili Dostlar, Öncelikle Şubat ayından itibaren büyük bir hevesle tartışılıp ilk ve son olarak ANKARA'lı üyelerle yapılan toplantı ile kalan projemiz,Muratlı Kaymakamlığının bizimle temasa geçmesi ile tekrar şirketimizin gündemine gelmiş ve karşılıklı bilimsel yazışma ve teknik bilgi alış verişinden sonra 1,5 ay önce uygulamaya geçilmiştir,iki hafta sonra yoğun koku olan bölgede koku kesilmiş ve çevrede yaşıyanlar,hayvan otlatan çobanlar,şehir içindeki esnaf ve halk tarafından kokunun kesildiği teyid edilmiş bu durum İl çevre müdürü,muratlı belediye çalışanları,Sn Kaymakamımız,ilçede bulunan mülki amirler tarafından en önemlisi 116 ülkede insanlığa hizmet eden salt kar amacı olmayan EM Turkiye mühendisleri ve yöneticileri tarafından teyid edilmiştir. Tartışmaları yapan sizler konunun (doğasever dahil) amacını,ne zaman başladığını,ne zaman son bulduğunu,bu çalışmanın bir deneme olarak bir arge olup olmadığını,uygulamanın bölgede kirletiçilerin çözümünde ne gibi bir yarar sağlıyacağını,kirletiçileri çözerken geçecek zamanda bölge insanını bir nebze olsun rahatlatmak içinmi düşünüldüğünü vs,vs,vs bilmeden ve yapılan çalışmaları oturulan yerden bilmeden sadece birbirimizin gazına gaz vermek için yazılmış yorumlar olarak görüyorum. Isteyen Ankara'ya gelir bende projenin amacını anlatırım ve yerindede istediklerini ispatlarım.Mesnetsiz şeyler yazarak zamanımızı boşa harcamayalım ve şuç teşkil edecek ithamlarda bulunup konuyu başka mecralara çekmiyelim. EM Türkiye olarak 8 senelik Türkiye gerçeğinde ne kazandığımızı bilançolarımızla gözler önüne sermek isterim.Şirketimizi başka şirketlerimizden başka işlerimizden kazandıklarımızla ayakta tutmaya çalışıyoruz nedenmi bizler ülkemizi seviyoruz ve bu sevdadan dolayı maddiyat her zaman önde olmamıştır işte şimdi sizlerin de bilmeden sadece oturulan yerden yapılan siyaset gibi bilmediğiniz ve amacının ne olduğunu tahmin bile edemediğiniz konuda bizleri ve sayın yöneticileri zan altında bırakan yazıları buradan kamuoyu ile paylaşmanız yargızıs infazdan başka bir şey değildir. Eleştirilerinizi etik sınırlar içerisinde ve araştırarak doğru şeyleri yazarak yapınız yoksa kanuni haklarımızı korumak için gerekenleri yapmak zorunda kalacağım.Benimle temas etmek isteyenler için ; alperakman@emturkey.com 0 532 404 00 77 e-mail ve telefonla bana ulaşabilirler. Saygılarımla Alper AKMAN EM Agriton Ltd.Şti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Kangren olmuş bir temizlik konusu var. Temel neden kirlenmenin önlenememesi... Ne firmalar özenli, ne devlet yeterince takip ediyor ki bu durum oluştu... Önce kirlenme önlensin diyorsanız hiçbirşey yapmadan oturmaya devam etmek gerekecek. Çünkü tüm kirlenmelerin önlenmesi, iş bu boyuta geldikten sonra mümkün değil. Doğru yöntem olmasa da ikisi iç içe geçmek zorunda... Bu bir kamuoyu oluşturma gibi algılanmalı. En azından kokunun azaldığını farkeden ve birşeyler yapılacağını gören halk belki yapacağı protestolarla konuya sahip çıkabilir. Hes protestolarında bunu görüyoruz. Yazılarınızın bir kısmından, Muratlı Belediyesi ile bir firma üçkağıtçılık yapıp parayı götürüyor, utanmadan bunun reklamını yapıyor gibi bir ima çıkıyor. Söylemek istediğiniz tam olarak bu ise, bunu gerekli mercilere duyurabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
/
Giriş Tarihi: 28-05-2010
|
Sayın Alper Bey, Hepsi çok güzel ve tamam. Güzel sonuçlar aldığınızı söylüyorsunuz. Sizleri, canı gönülden tebrik ederim. Yalnız, Doğasever arkadaşımız gibi bu konularda bilgisine güvendiğimiz bir arkadaşımızın dahi projenin başlamasından haberinin olmadığını yadırgadığımı belirtmek isterim. Siz şirketin yöneticisisiniz ancak Sayın Doğasever'in EM Türkiyeye olan katkılarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ergene ile ilgili tüm yazıları okudum ve kendisinin o yörenin insanı olduğunu ve bu projenin gerçekleşmesini ne kadar çok istediğini anladım. Bir telefon edip, projeye başlıyoruz da mı diyemediniz? Haddim olmayarak ve affınıza sığınarak soruyorum. Bir de proje ile ilgili aldığınız veya alacağınız görsel veya verisel sonuçlar varsa, bizlerle de paylaşırsanız çok memnun oluruz. Sizleri candan desteklediğimi belirtmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|