![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta buradaki pillerle ilgili örnek afişleri yazıcıdan çıkarttım. Dükkanımın camına astım. Ve boş bir kutunun üzerine de photoshopla "atık pil kutusu" diye yazdım ve yapıştırdım. Bu iki ayrı çıktıyı yanımda çalışan elemanlara, çocuklarına vermesi için teslim ettim. Bir örneğini de küçük oğluma verdim. Sınıflarında pil toplamaya başlayacaklar öğretmenlerinin izniyle. Makinamda birilerine vermeye her an hazır jpg ler duruyor. İlgilenenlere de vermeye hazırım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizim yurtta, üzerinde "Atık Pil" yazan bir gofret kutusunda birikiyor zaten bu atık piller, ama bu kutuyu senenin başında kim koymuştu ya da toplanan piller nereye gidiyor hiç bilmiyorum. Zaten pilli bir şey de kullanmıyorum. Benim bunu öğrenmem gerekecek, ama tatilden sonraya kaldı. Aslında insanların pillerini o kutuya attıklarından da emin değilim pek ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu ağır metallerin çocuklar üzerinde etkisi bvüyüklere nazaran çok daha yüksek oluyor. Sigara içinler için de tehlike biraz daha fazla oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2011
|
atık pil
merhaba arkadaşlar ben aranıza yenikatıldım izmir karşıyakada bir ana okulunda öğretmenim... 500 öğrencimiz var çocuklara çevre bilinci aşılamak amacıyla bizde atık pil toplamaya karar verdik elinizde olan afişlerden bana yollayabilirmisiniz... simdiden ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim... |
|
|
|
![]() |
|
|