![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Remzi Sarıoğlu, paylaşımınız için teşekkürler. Sizin gibi düşünenler sayesinde çocukların ve gençlerin motive olacağını düşünüyorum. Aslında oğluma örnek olabilmek için o bisiklete binerken ben yürüyüş yapacağıma bir bisiklette ben alsam iyi olacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2008
|
İyi fikir. Ailece yapıldığın da aynı duyguları da paylaşmış oluyorsunuz. Çoçuklar daha mutlu oluyorlar. Bisiklete binerken resminizi bekliyoruz. Biz müsabakaları yaparken İstanbul'da Caddebostan'dan Kartal'a kadar uzanan sahil yolunun kenarında özel bisiklet yolun da bir çok kişi bisiklete biniyordu. Müsabakaya gelen resmi hakkemler bisiklete binen insanları hayretle anlatıyorlardı. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Madem öyle, neden iki kişilik bisiklet almıyorsunuz? ![]() Yüzyüze iki kişilik bisikleti Tayvanlı Chen Yugang diye biri tasarlamış. Çarklar her iki yöne hareket edecak şekilde ayarlanabiliyor. Koltuklar arka arkaya çevrilebiliyor. Yani yüzyüze de bisiklet sürlüebiliyor arka arkaya da... Her halde ayarlama işlemi 10 sn içinde yapılabiliyor. Birlikte pedal çevrilebilir ya da bir kişi serbest kalabilir. İlginç bir bisiklet... |
|
|
|
|
![]() |
|
|