![]() |
aa yeni gordum sebo sen bursalımısın ya. biz de gemlikliyiz ama epey oldu izmire geleli. 93 den beri izmirdeyiz.
|
30 yaş genç guruba girmiyor öyle mi?
Demek yaşlanmışım. |
Arkadaşlar yaş önemli değil. Ruhunuz genç ise hiç bir sorun yok. Benim yaşım 17 ama hala 5 yaşındaki çocuk gibiyim :D. Sevgili hizals bende karşı kıyıdanım yani mudanyalıyım :). Ama şu an merkezde ikamet ediyorum. Sevgili adabayrakoglu sizin enerjiniz ne kadar genç olduğunuz kanıtıdır efendim......
|
Sebocum teşekkürler.
Yaşımla ilgili bir sorunum yok aslında. Her yaşın ayrı güzellikleri oluyor. Tabi bir kaç yıl sonra da aynı şeyleri düşünebilirim inşallah. Ben oğlumla aynı yaştayım yani 2 |
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.nu siteyi çok beğendim.harika bir site.
|
Sevgili rüya 13 aramıza hoşgeldin :). Forumda türkçemizi en iyi şekilde yazmaya çalışıyor ve onun kurallarına uyuyoruz arkadaşım, sende dikkatli olursan sevinirim.....
|
merhaba arkadaşlar forum'a bu gün üye oldum, nice güzel paylaşımlara...
|
Aramıza hoşgeldin sahrud.Dediğin gibi inşallah nice paylaşımlara:))
|
Alıntı:
verim.dediğin gibi insanlardan fazla;) |
Alıntı:
Tam da bunu düşünüyordum. :) Arada mı kaldık ne? 22yim ben de. |
merhaba benim adım kadriye ben eskiden ağaçlarla pek ilgilenmezdim ama şimdi ağaçları çok seviyorum belki merak ediyorsunuzdur neden şimdi ağaçlarla ilgileniyorsun da önceleri ilgilenmedin diye ben peyzaj mimarlıgı bölümü ogrencisiyim ve derslerde ogretilen agaclar bana onlarla ilgilenmenin ne kadar guzel oldugunu gosterdi işte bu yuzden bende artık bitkileri agacları cok seviyorum ve burayı gorunce de hemen uye olmak istedim umarım burada bana da yer vardır tesekkur ederim
|
Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forum da sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forumda sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
Özür dilerim aynı mesajları göndermişim
|
Sevgili Kadriye hanım, aramıza hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bizimle paylaşmaktan sakın çekinmeyin:)
|
Tesekkür ederim umarım sizinle bircok bilgi paylasabilirim :) Ama daha çok sizin bilgilerinizden yararlanacagım.
|
xxkadisxx hoşgeldiniz.Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.;)
|
Benim adım ATA.Bu sene liseye geçtim izmir de oturuyorum.Herkese merhaba...
|
Sevgili DKP2, hoşgeldin.;)
Seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Umarım burada çok güzel dostluklar ve paylaşımlar yaşarsın. |
1 Eklenti(ler)
DKP2 hoşgeldin. Foruma katkılarını merakla bekliyoruz. :))
Ata aşağıdaki fotoğrafta, o akşam batmakta zorlanan Güneşin batmasına yardım ederken görülüyor. :) Eklenti 16226 |
Sevgili Ata aramıza hoşgeldin. Ata tebrik ederim resimde manzarayı süper tutturmuşsun...
|
Çok güzel fotoğraf ;)
Ağaçlar.net forumuna hoşgeldin Ata :) Umarım burda bizim gibi güzel vakitler geçirmiş olursun :) |
Ooo ebonsa sonunda buldun buraların yolunu, hoşgeldin kardeşim. Nerelerdesin sen yahu....
|
Ya dediğin gibi, bir aradım bir aradım zor buldum buraların yolunu :P
|
Merhabalar Ben Dilek 21 Yaşindayim Tekirdağliyim
|
ben halilim.biraz yaramazım.mizih en büyük ilgim.
|
Merhaba efendiler,
Ben caner izmirdenim kendimi yeni gelenler bölümünde tanıttım fakat burayı görünce bir de burda yazımı yazayım dedim: hayatın küçük ayrıntılarda gizli ve güzel olduğuna inanıyorum. Resme olan büyük ilgim ise burdan geliyor diye düşünüyorum. İzmirde bir kaç yerde sergilerimiz dahi oldu. Bir bonsai yetiştiricisi olmak ise yeni hayalim; aynı resim gibi olduğuna inanıyorum çünkü bir resmin asla bittiğine inanmıyorum (sevgili ümit hocamın öğretileri sonucu) attığım imzalar ise nadirdir, Bir bonsaide de tüm bu hisleri tadacağıma inanıyorum, bu sitede saygı, sevgi, duyarlılık, paylaşım gibi saf duygular egemen ve sanıyorum ki gelecek bonsailerimin tüm bunlara ihtiyacı olucak... Yeni hocalarla tanışmak yeni bilgiler edinmek harika olucak. Tüm üstadlara ve forum kullanıcılarına saygılar, sevgiler... |
Sevgili caner kardeşim aramıza hoş geldin ;). Forumda aradığın konularda bilgiler bulacağına eminim. Ama forumumuzun kurallarına uyarsan daha güzel olacaktır kardeşim ;). Senden bir şey rica edeceğim. Mesajlarını yazarken cümlelerin baş harflerini büyük yazarsan ve imla kurallarına uyarsan çok daha güzel olacak. Forumda bonsai ile ilgilenen biz gençlerin sayılarının artması çok güzel ;). Aramıza hoşgeldin inşallah yazılarını eksik etmezsin bizden ;)
|
ben osmaniyeden mustafa
sağlık meslek lisesi mezunuyum. bana veya babama ait bir arazimiz yok; fakat kendi emeğimle bir arazi alıp insanlıa hizmet ve pek çok sebepten ötürü, ticari amaçlı bir ağaçlandırma yapmayı hedefliyorum, bu sebeple sitenizle tanışmak nasip oldu. şu an kendi çapımda sektörü takip edip ön bilgi edinmeyi hedefliyorum. fikir sunmak isteyen olursa memnuniyet duyarım. tüm gönüllü,görevli ve üretici arkadaşlara başarılar ve bol,hayırlı,bereketli mahsüller diliyorum. saygı ve sevgilerimle,,, |
Selam olsun tüm genç kalan ve genç düşünenlere.. Ben gıda mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim..Ben de yeni üyelerdenim.. Tevafuken bir araştırma yaparken buldum bu güzel yeri.. Umarım güzel paylaşımlarla bundan sonra hep birlikte oluruz... Saygılarımla..
Neslihan |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025