agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Çocuklara ve Genç Arkadaşlara Özel (https://www.agaclar.net/forum/cocuklara-ve-genc-arkadaslara-ozel/)
-   -   Genç üyelerimiz, kendilerini tanıtıyor, tanışıyor... (https://www.agaclar.net/forum/cocuklara-ve-genc-arkadaslara-ozel/2304.htm)

altun2007 14-03-2007 09:22

nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!?

;) ;) ;) ;) ;) Ali H. ALI biz babamla bonsai yeyiştirmeyi düşünüyoruz da nasıl onu büyümesini engellicek yöntenler nedir:) ve hangi ağaç türlerinden bonsai olur:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

altun2007 14-03-2007 09:23

:eek: :eek: :eek: Ali H. ALI sen hangi türden yetiştirdin acaba :) :)

altun2007 14-03-2007 09:38

Ali H. ALI sen Melbourne Australia oturuyorsun yani türkiyede değil mi??????????:D

14-03-2007 14:37

Altun 2007, başarılar dilerim sana :) eğer birazcık sitede dolaşırsan hangi ağaçları yapabileceğini, Ali H. Ali'nin bonsai resimlerini, verdiği bilgileri ve merak ettiğin bilgileri bulabilirsin :)
Biraz ara (ne yaparsan o ağaçlar büyümez, hangi ağaçlardan bonsai olur) sonra bulamazsan onu sorarsan daha iyi olur gibi sanki :)
Kolay gelsin

Ali H. ALI 14-03-2007 21:41

Altun2007 merhaba, babanin destagi ile birlikte guzel bonsailar yapabilirsiniz.
Ebonsanin dedigi gibi bu sitede bonsai yapmak icin bircok bilgi vardir. Babanin yardimi ile bonsai hakkinda yazilanlari okumaya calis, bir bilgi birikimin olsun.
Her agactan bonsai olabilir. Benim bircok cins agactan bonsai calismalarim vardir. Babanla bonsai yapacaginiz agaci secince, bonsai formuna isminiz ve uzerinde calisacaginiz agacin cinsini belirtip, uyelerin bonsai calismalarida kendinize bir sayfa acip, takildiginiz sorulari orada sorarsaniz tum arkadaslar yardimci olur.

Evet uzun bir suredir, yurt disinda, Australia' da yasiyorum.

sessiz_kelebek 23-03-2007 18:41

sessiz_kelebek bakın kimmiş?:)

Ben 15 yaşında bir genç kızım.Hayatı deli dolu yaşamayı severim.Doğa aşığı biriyiz.Babam ve ben doğa kanımıza işlemiş.Kışın ortasında bile pikniğe gideriz.Denemelisiniz zevklidir.:)Hayvanlara insanlardan daha fazla değer gösteriri.bir hayvana zarar verildimi hiç olmayacak bir karaktere bürünürüm.Hayatı en basit yoluyla geçirmenin tek yolunun gülümseme ve kahkaha olduğuna inanırım.Dostlarıma düşkünümdür.Hayvanlar kadar değil.Gezmeyi dolaşmayı keşfetmeyi severim.Her genç kız gibi anlıyacağınız uçuk kaçık düşünce ve hayallere sahibim.Yağmurda dolaşmaya bayılırım.hele o yağmurdan sonra GERÇEK toprak kokusunu ciğerlerime çekince huzuru 12'den vurmuş gibi olurum ki öyledir.müzik yaşam kaynaklarımdan biri.T.S.M,türkü arabesk dışında her türlü müziği dinlerim ama en çok DÜŞLERİN RESSAMINI severim.Defalarca dinlemekten sıkılmadığım şarkılara sahip tek sanatçıdır.Her kız annesine düşkündür ama ben babama aşığım.Onla arkadaş gibiyiz.Şanslıyım ben...İştw ben buyum.Galiba biraz sçama konuştum.Her neyse herkese gerçekte sessiz olmayan birinden kocaman sevgi dolu merhabalar:)

Todor 23-03-2007 18:46

Hoş geldin Sessiz kelebek.:)

malina 23-03-2007 20:46

Hoş geldin sessiz kelebek :)

Yazını buraya taşıdım. Buradaki genç arkadaşların site amacına uygun olan konularda biraz kıpırdaması gerek. Umarım enerjinle hareketi başlatırsın :)

24-03-2007 14:01

Aramıza hoş geldin Sesiz Kelebek :)

altun2007 01-04-2007 16:17

evet hoş geldin sessiz kelebek ben güneş:):):D

altun2007 01-04-2007 16:18

ebonsa yaş kaç acaba

ebonsa yaşın kaç acaba:dilli: :dilli: :dilli: :cool:

sonsuz ışık 02-04-2007 17:19

Bende yeni üyeyim=)

Sebahattin Sargın 02-04-2007 17:24

Aramıza hoşgeldiniz sevgili sonsuz ışık...

altun2007 06-04-2007 17:01

evet
hoşgeldin sonsuzışık

Fraise 07-04-2007 12:29

Çiçek sevgisi okuduğum kadarıyla biraz babalardan geçiyor :) fakat benim büyükbabamdan -annemin babası- geçti.ağaçlar ve çiçeklerle ilgili o kadar çok bilgi biliyor ki.aslında deneyim demek daha doğru olur.aşılama teknikleri tohum bulma aklınıza gelebilecek her şey.O İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece de yaşıyor.
Dün bir bonsaim olduğunu ona anlattım ilk başta anlamadı bende siteden anladığım kadarını ona anlattım ve o bana "büyük bir ağacı evine alıp minik bir ağaççık haline beslemek gibi mi?" dedi.Bende sanırım öyle de denilebilir dedim.Budama,toprak değiştirme,telleme bu gibi konularda bana yardım edeceğini ama bunları bana büyük ağaçlarda öğretebileceğini "o minik ağaççığa" dokunmaya kıyamayacağını belirtti.
Hiç unutmuyorum bodur çamı vardı bir tane ve dalı kırılmıştı -çocuklar kırmış- öyle bir sarılmıştı ki ağaca hala dün gibi aklımda...

duygulandım :(

asi_melek 08-04-2007 10:56

merhaba ben melek 13 yaşındayım.kağıt yapımını ararken bu siteyle karşılartım ve bu siteyi 1 senedir takip ediyorum.daha yeni üye oldum.ama uzun süredir biliyordum bu siteyi.benim bahçe konularında **** bitki konularında bir tanıdığım war.bana çok yardımca oluyor.kendisi 91 yaşındadır ve gayette salıklıdır.prf.doktordur kendileri.eğer sorularınız warsa iletebilirim kendilerine.bana bu sitede resim yüklemek yarışmalara katılmak konularında yardımcı olacak birisi warmı acaba.çenem düştü yine.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.hergün bu sitedeyim mesajlarınızı alabilirim.

hizals 19-05-2007 18:19

26 yasindayim ama gencim ne olacak simdi? :D

cahmett 20-05-2007 12:44

Merhaba ben Ahmet.20 yaşındayım.kriterler için biraz büyük müyüm? :))
İstanbul Üni Biyoloji bölümü 2. sınıftayım.her türlü sorunlarınızda yardımcı olmaya çalışırım genç arkadaşlarım... ;)

Sebahattin Sargın 20-05-2007 13:01

Sevgili hizals ve cahmett genç sayılırsınız aramıza hoşgeldiniz. Foruma yazılarınızla bol bol katkı sağlarsınız umarım....

hizals 20-05-2007 15:22

sevgili sebo 17 genc sayılırsınız lafı cok guldurdu beni icinde bulundugum ödev karmaşasında iyi geldi valla.

hizals 20-05-2007 15:25

aa yeni gordum sebo sen bursalımısın ya. biz de gemlikliyiz ama epey oldu izmire geleli. 93 den beri izmirdeyiz.

Ophrys 20-05-2007 15:26

30 yaş genç guruba girmiyor öyle mi?
Demek yaşlanmışım.

Sebahattin Sargın 20-05-2007 15:32

Arkadaşlar yaş önemli değil. Ruhunuz genç ise hiç bir sorun yok. Benim yaşım 17 ama hala 5 yaşındaki çocuk gibiyim :D. Sevgili hizals bende karşı kıyıdanım yani mudanyalıyım :). Ama şu an merkezde ikamet ediyorum. Sevgili adabayrakoglu sizin enerjiniz ne kadar genç olduğunuz kanıtıdır efendim......

Ophrys 20-05-2007 15:37

Sebocum teşekkürler.
Yaşımla ilgili bir sorunum yok aslında. Her yaşın ayrı güzellikleri oluyor.
Tabi bir kaç yıl sonra da aynı şeyleri düşünebilirim inşallah.
Ben oğlumla aynı yaştayım yani 2

rüya_13 20-05-2007 18:10

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.nu siteyi çok beğendim.harika bir site.

Sebahattin Sargın 21-05-2007 08:45

Sevgili rüya 13 aramıza hoşgeldin :). Forumda türkçemizi en iyi şekilde yazmaya çalışıyor ve onun kurallarına uyuyoruz arkadaşım, sende dikkatli olursan sevinirim.....

sahrud 05-06-2007 20:01

merhaba arkadaşlar forum'a bu gün üye oldum, nice güzel paylaşımlara...

Sercanoral 06-06-2007 11:57

Aramıza hoşgeldin sahrud.Dediğin gibi inşallah nice paylaşımlara:))

peksimet 11-06-2007 12:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sessiz_kelebek (Mesaj 88005)
sessiz_kelebek bakın kimmiş?:)

Ben 15 yaşında bir genç kızım.Hayatı deli dolu yaşamayı severim.Doğa aşığı biriyiz.Babam ve ben doğa kanımıza işlemiş.Kışın ortasında bile pikniğe gideriz.Denemelisiniz zevklidir.:)Hayvanlara insanlardan daha fazla değer gösteriri.bir hayvana zarar verildimi hiç olmayacak bir karaktere bürünürüm.Hayatı en basit yoluyla geçirmenin tek yolunun gülümseme ve kahkaha olduğuna inanırım.Dostlarıma düşkünümdür.Hayvanlar kadar değil.Gezmeyi dolaşmayı keşfetmeyi severim.Her genç kız gibi anlıyacağınız uçuk kaçık düşünce ve hayallere sahibim.Yağmurda dolaşmaya bayılırım.hele o yağmurdan sonra GERÇEK toprak kokusunu ciğerlerime çekince huzuru 12'den vurmuş gibi olurum ki öyledir.müzik yaşam kaynaklarımdan biri.T.S.M,türkü arabesk dışında her türlü müziği dinlerim ama en çok DÜŞLERİN RESSAMINI severim.Defalarca dinlemekten sıkılmadığım şarkılara sahip tek sanatçıdır.Her kız annesine düşkündür ama ben babama aşığım.Onla arkadaş gibiyiz.Şanslıyım ben...İştw ben buyum.Galiba biraz sçama konuştum.Her neyse herkese gerçekte sessiz olmayan birinden kocaman sevgi dolu merhabalar:)

sessiz kelebek hoşgeldin.bende yeniyim aslında.yazıyı okudumda hayvanlar hakkında aynı düşüncelere sahibiz.bende hayvanları çok se
verim.dediğin gibi insanlardan fazla;)

Sümeyye Polat 23-06-2007 17:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hizals (Mesaj 106053)
26 yasindayim ama gencim ne olacak simdi? :D

Tam da bunu düşünüyordum. :) Arada mı kaldık ne? 22yim ben de.

xxkadisxx 11-07-2007 01:09

merhaba benim adım kadriye ben eskiden ağaçlarla pek ilgilenmezdim ama şimdi ağaçları çok seviyorum belki merak ediyorsunuzdur neden şimdi ağaçlarla ilgileniyorsun da önceleri ilgilenmedin diye ben peyzaj mimarlıgı bölümü ogrencisiyim ve derslerde ogretilen agaclar bana onlarla ilgilenmenin ne kadar guzel oldugunu gosterdi işte bu yuzden bende artık bitkileri agacları cok seviyorum ve burayı gorunce de hemen uye olmak istedim umarım burada bana da yer vardır tesekkur ederim

xxkadisxx 11-07-2007 01:19

Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forum da sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

xxkadisxx 11-07-2007 01:20

Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forumda sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

xxkadisxx 11-07-2007 01:22

Özür dilerim aynı mesajları göndermişim

Sercanoral 11-07-2007 13:04

Sevgili Kadriye hanım, aramıza hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bizimle paylaşmaktan sakın çekinmeyin:)

xxkadisxx 11-07-2007 13:48

Tesekkür ederim umarım sizinle bircok bilgi paylasabilirim :) Ama daha çok sizin bilgilerinizden yararlanacagım.

peksimet 11-07-2007 14:53

xxkadisxx hoşgeldiniz.Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.;)

DKP2 14-07-2007 23:10

Benim adım ATA.Bu sene liseye geçtim izmir de oturuyorum.Herkese merhaba...

hfz 17-07-2007 11:41

Sevgili DKP2, hoşgeldin.;)

Seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Umarım burada çok güzel dostluklar ve paylaşımlar yaşarsın.

aybala 17-07-2007 11:53

1 Eklenti(ler)
DKP2 hoşgeldin. Foruma katkılarını merakla bekliyoruz. :))

Ata aşağıdaki fotoğrafta, o akşam batmakta zorlanan Güneşin batmasına yardım ederken görülüyor. :)

Eklenti 16226

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025