![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Keskin zekası ile "Bugs Bunny", dünyada en iyi tanınan çizgi film karakterinden birisidir. Güzel bir havuç peşine düşmediği zamanlarda, az bulunur meraklı doğasını gözler önüne sermekle meşguldür. Düzenleyen backyard : 29-11-2005 saat 08:43 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslan Kral orman olur da kralı olmaz mııı? ![]() bütün hayvanlarla iyi geçinen ve adaletli bir kral olan Simba, çocukluk arkadaşları olna Timon ve tumba ile birlikte geçirdiği güzel günleri bir kenara bırakıp bir ormanın idaresini yüklenir ve rakibi olan ? (adını hatırlayamadım) bir kaplana ve onun yandaşlarına yani ormanın asıl kralına ihanet edenlere karşı durur. bu çizgi film cesaret,adalet ve sadakati işler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ormanımızım tatlı ayıcığı Winnie ve arkadaşları.. ![]() Arkadaşları ile birlikte dostluk, kardeslik, sevgi ve iyi olmanın daima doğru olduğunu çocuklara anlatmaya çalışan bir çizgi film kahramanıdır Ben yaptım, yine yaparım. Bir kaç cümle yazsanıza tanıtmak için yau İmza :aybala ![]() Düzenleyen aybala : 29-11-2005 saat 10:58 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Fozi (Fozzie The Bear) Muppet Show kahramanlarından biridir. Kötü bir komedyendir ama bu onu komik yapar. Sahneye çıktığında o kadar kötü espriler yapar ki seyirciler kafasına ne bulursa atar. Ama o yine de tüm sevimliliği ve saflığı ile komiklik yapmaya çalışır. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ninja Kaplumbağalar (Teenage Mutant Ninja Turtles ) Leonardo, Donatello, Michelangelo ve Raphael'den oluşurlar. Ustaları fare Splinter dır Bir sıvının içine düşüp değişime uğramışlar, aşırı büyümüşlerdir. Bu yüzden diğer kaplumbağalardan faklı olarak doğada değil şehrin altındaki kanallarda gizlenirler. Pizzayı çok severler teenage mutant ninja turtles teenage mutant ninja turtles teenage mutant ninja turtles heroes in a half shell turtle power diye şarkıları vardır. Düzenleyen aybala : 29-11-2005 saat 14:39 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
MUTLAK BUTLAN
Giriş Tarihi: 30-04-2005
|
bunu ben yazmadım ki ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Robin Hood İngiliz halk kahramanıdır. Zenginlerden çalıp fakirlere dağıtır. Arkadaşları ile birlikte Sherwood Ormanın'daki ağaçların üzerlerine yaptıkları evlerde yaşar. Ortaçag'da krala yaranmak için köylüleri baskı altında tutup, sömüren Nottingham Şerifi'ne karşı gelen Robin Hood’un maceralarını duymayan yoktur. Kimine göre ormanların prensi fakirlerin dostu, kimine gore hırsızların prensi, haydutdur. |
|
|
|
![]() |
|
|