![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
2 saksı da Amaryllis 1 adet mandalin 2 adet aslanağzı 2 adet gelintacı 2 adet zıpçıktı (galiba) saksılarca sardunya (şerabi kavuniçi beyaz pembe ) 1 saksı hemorocallis ( burda öğrendim adını) 2 adet mis zambağı 2 saksı öğlen çiçeği ( sezonluk tohumdan yetişiyor) 6 saksı menekşe 2 saksı yelken çiçeği 3 adet Difenbahya 2 adet lotus (biri beyaz çizgili) 1 adet adını bilmediğim tüylü yapraklı boru gibi kırmızı açan bir çiçek 1 adet japon gülü koca bir saksı nane 3 renk yer minesi 4 adet birini yeni ektiğim karanfil 1 adet boyu 15-20 cm lik ceviz 1 adet kudretnarım 1 adet yeni ektiğim kaktüs 3 adet yılbaşı çiçeği 2 adet çekirdekten çıkan yavru elma fidelerim(10 cm) ve son olarakta demirbaşlarımdan olan ortancam ve yeni eklenenler: 1 adet haseki küpesi güvey feneri 1 adet mum çiçeği.. 1 adet katlı menekşe şimdilik bu kadar ama bitki edinme çalışmalarım sürecek Düzenleyen GLCN : 13-02-2008 saat 13:43 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
doğa
Giriş Tarihi: 07-06-2007
|
Bende çiçeklerimi paylaşmak istedim.Çok değil ama olsun. yelken çiçeği...2 saksı çilli begonya...1 saksı Benjamin.....2 saksı Koyungözü....2 saksı değişik bir kedi tırnağı cinsi adını tam bilemiyorum.Parlak mor yıldız şeklinde açıyor...1 saksı Minyatür domates...1 saksı Küçük acıbiberim....1 saksı Akşam sefası...1 saksı Fesleğen...1 saksı küçük çiçekli bir bitkim daha var.Önce pembe açıyor sonra turuncu oluyor.Adını bilemiyorum....1 saksı Pembe gülüm...1 saksı sardunya.....3 saksı minyatür gül....2 saksı Borazan şeklinde açan kadife görünümlü fujya renk çiçekli bitkim yine adını bilemediğim...1 saksı Ve köklenmesini beklediğim 2 adet difenbahiam var. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|