![]() |
3 Eklenti(ler)
Bahçenin son durumu
Eklenti 651862[attach] Eklenti 651864 Havanın bulutlu olduğundaki görsel [/attach] |
2 Eklenti(ler)
|
Maşallah ALLAH nazardan saklasın, bereketli hasatlar dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhabalar ykaya194,
Öncelikle Maşallah diyorum, bahçeniz çok güzel gözüküyor. Çanakkale'de bahçe kurmayı düşünen biri olarak birkaç konu hakkında görüşlerinizi rica edebilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşmanız bana çok yardımcı olacak.. - Öncelikle fidanları Biga'dan aldığınızı yazmışsınız. Ve ağaçlarınızın gelişimi gösteriyor ki cinsleri adına doğru çıkmış ve kaliteli fidanlar edinmişsiniz. Bizlere de aynı yeri tavsiye edersiniz değil mi? - Bahçeyi 8X6 metre olarak tesis etmişsiniz. Benim de düşündüğüm ölçü aynen buydu. Yalnız bizim arazimiz hafif meyilli, aynı ölçüde sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum, siz ne dersiniz? Gördüğüm kadarıyla sizin bahçenizde ölçüler gayet başarılı olmuş. - Son olarak, merak ettiğim için soruyorum. 2016 yılında dallar gayet dolu gözüküyordu. 4 yaşta ortalama ne kadar bir meyve alabildiniz? Hayırlı bol hasatlar diliyorum şimdiden.. |
Masallah
Cok guzel bir bahce olmus Bizim bahcemiz de birkac sene sonra boyle olursa ne mutlu bize. |
Sn ykaya194 bahçeniz gerçekten çok güzel.Maşallah.Ağaç başına tahmini ne kadar ürün verecekler ?
Bu konuda bizi biraz aydınlatırmısınız. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 659398
Bahçedeki ceviz hasadını tamamladık, DAP taban gübresi ile humik asiti ağaç diplerine verdik,bu yılı allaha şükür olsun böylece tamamladım ve İstanbul'a dönüş yaptım. |
Sayın Abim, müsaadenizle şahsınıza bir sorum olacak. Cevaplarsanız minnettar kalırım. Ceviz ağaçlarının gövdelerine uyguladığınız kireç in mantari hastalıklar ve zararlı böcekler gibi konularda faydalarını gördünüz mü? Şimdiden sonsuz teşekkürler.
|
Sn ykaya194 yazınız çok faydalı olmuş tecrübelerinizi çok güzel aktarmışsınız
2 yıldır mesaj yazmamışsınız bahçenizin son durumu nedir tecrübelerinizi aktarmaya devam ederseniz sevinirim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025