![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tohumdan ekip yerinde aşılama yapmak la Aşılı fidanı alıp ekmenin arasında iki yıl gibi bir fark oluşur, bu fark önemli değilse tohumdan ekim yapılabilir, Tabii daha sonra aşı tuttuydu dutmadıydı gibi yıl kaybetmelerini de göze almak gerekir. |
sayın lilium fidan alırken tüplü mü açık köklü mü tercih etmeliyim birde bahçenizde fernor varmı verim açısından chandler veya pedroyla kıyaslıyabilirmisiniz
|
Bu mevsimde ceviz aşısı yapılırmı. Ceviz aşısı zamanı hakkında bir bilgim yok. Mersin'deyim ve havalar kasım ayına kadar iyi gider diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Bahçemde fernor yok, kıyaslama yapamayacağım ama fernorda verimli bir çeşit olarak biliyorum, rakımı yüksek yerlere öneriyorlar. "fidan alırken tüplü mü açık köklü mü tercih etmeliyim" Bu sizin tercihiniz benim için ikisi de aynı, Açık köklüyü sonbaharda ya da ilk baharda ekebilirsiniz, tüplüyü her zaman ekebilirsiniz. İkiside ilk yıl tutma açısından özen ve dikkat ister, |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Şu günler aşı için uygun günler, rakımınız yüksek mart ayını beklerseniz iyi olur, Şurada bahsettiğim çivili aşıyı uygulayabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Kestiyseniz suyu akmıştır, martta tekrar akmaz, aşı yaparken tekrar 5 ila 10 cm arası kesip aşılanacak.
Mersinin kışı çok sert geçmiyor diye biliyorum, en iyisini siz bilirsiniz, 1500 rakımlara daha çok fernor öneriliyor, bende chandler kalemi var az bir Miktar kaldı uygun görürseniz gönderebilirim. |
Ceviz kalem aşısı
5 Eklenti(ler)
Mustafa KÖROĞLU ile yaptığımız 09.03.2013 / 13.03.2013 tarihleri arasında ki ceviz kalem aşıları
|
Ceviz kalem aşısı
4 Eklenti(ler)
Mustafa KÖROĞLU ile yaptığımız 09.03.2013 / 13.03.2013 tarihleri arasında ki ceviz kalem aşıları
|
Ceviz kalem aşısı-
5 Eklenti(ler)
devamı
|
-Ceviz kalem aşısı-
5 Eklenti(ler)
devamı..
|
Ceviz kalem aşısı
3 Eklenti(ler)
devamı....
|
CEVİZDE YONGA GÖZ aşısı nasıl ne zaman yapılır
bilgisi olanlar yardımcı olursa mennun olurum..denemeler yaptım başarı sağlayamadım iç anadolu bölgesinde mart 15 gibi denedim uyanan mayıs 1 oldu hala yok |
Kalem Aşısı
5 Eklenti(ler)
Mustafa Köroğlu ile yaptığımız kalem aşıları
|
Kalem Aşısı_
5 Eklenti(ler)
Mustafa Köroğlu ile yaptığımız kalem aşıları_2
|
Kalem Aşısı__
3 Eklenti(ler)
Mustafa Köroğlu ile yaptığımız kalem aşıları_3
|
Fidan
5 Eklenti(ler)
diktiğim ceviz fidanları
|
Fidan_
5 Eklenti(ler)
diktiğim ceviz fidanları_2
|
Fidan__
5 Eklenti(ler)
fidan
|
Fidan_2
5 Eklenti(ler)
fidan-
|
Fidan--
5 Eklenti(ler)
fidan
|
fidan3
3 Eklenti(ler)
----
|
Mart 2013 Kalem Aşıları
5 Eklenti(ler)
1--
|
Mart 2013 Kalem Aşıları
5 Eklenti(ler)
2--
|
Mart 2013 Kalem Aşıları
5 Eklenti(ler)
4--
|
Mart 2013 Kalem Aşıları
5 Eklenti(ler)
5--
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025