agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ceviz (https://www.agaclar.net/forum/ceviz/)
-   -   Kapama ceviz bahçesi (Kırşehir, Mucur) (https://www.agaclar.net/forum/ceviz/27196.htm)

ncp1963 25-09-2014 19:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kemal3 (Mesaj 1320112)
Merhaba
Öncelikle bahcenizin hayırlı olmasını diliyorum inşallah emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız. Ben yozgat Yerköy de 50 dönüm bir tarlaya ceviz bahçesi kurmak istiyorum ama çeşit konusunda kararsız kaldım. Tam kamana karar vermişken sizin bu başlığı okudum. Kaman cevizi Kırşehir'de yetişiyorsa Yerköy dede yetişir diye hesap ettim ama siz fernor u tercih etmişsiniz.acaba özel bir sebebi mi var yoksa verim açısından dahami iyi lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? Birde fidanlari hangi Fidancıdan temin ettiniz eğer reklam olursa özelden yazın. Saygılar

selamlar

birkaç gündür forma girmiyordum mesajınızı bu gün gördüm

fernoru yüksek verimi ve geç uyanmasından dolayı tercih ettim.

hazerhan 26-09-2014 09:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kemal3 (Mesaj 1320112)
Merhaba
Öncelikle bahcenizin hayırlı olmasını diliyorum inşallah emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız. Ben yozgat Yerköy de 50 dönüm bir tarlaya ceviz bahçesi kurmak istiyorum ama çeşit konusunda kararsız kaldım. Tam kamana karar vermişken sizin bu başlığı okudum. Kaman cevizi Kırşehir'de yetişiyorsa Yerköy dede yetişir diye hesap ettim ama siz fernor u tercih etmişsiniz.acaba özel bir sebebi mi var yoksa verim açısından dahami iyi lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? Birde fidanlari hangi Fidancıdan temin ettiniz eğer reklam olursa özelden yazın. Saygılar

sn Kemal Yerköyde hangi köyde dikeceksiniz benimde yeköy kumluca ky. 5 dönüm ceviz bahçem var yeni kuracak arkadaşlarda var tanışın birbirinize yardımcı olun cevizde tecrübesi olan nuh şahinden'de çeşit konusunda yardım alabilirsin
bahri hazer TMO yerköy

atabeymehmet1 27-11-2014 08:14

Necip bey bir hemşehriniz olarak tebrik ediyorum.müsait olduğunuz bir zaman bahçenizi görmek isterim.selamlar.

Yaşar Aydın 08-12-2014 19:30

Aşağıdaki videolarda orta derece karasal iklimi olan Uşak ve Denizlide'ki ceviz bahçelerinde chandler ve fernor ağaçları hakkında oldukça faydalı bilgiler verilmektedir.
2 2014 YILI GEÇ DON ETKİLERİ UŞAK 2 - YouTube

2014 YILI GEÇ DON ETKİLERİ DENİZLİ - YouTube

Yaşar Aydın 08-12-2014 19:46

Ankara Polatlı'da bu yıl sonbahar oldukça ılık geçmesine rağmen (20 ekimde -0.3 C, 4 kasımda -2 C hafif don oldu) yerli çeşitler ekim sonu kasım başı fernorlarda ise kasım sonunda yaprak dökümü gerçekleşti.
Karasal iklimin daha kuvvetli olduğu yerler için bence vejetasyon süresi oldukça kısa olan Ukrayna gibi ülkelerden veya bizim ülkemizin orta ve doğu bölgelerinde yükseklerde yetişen verimli çeşitlerin araştırılmasında (bulunabilirse tabi) fayda var.

musculus 26-03-2015 19:39

cevizlerde tomurcuklanma başladımı

Cevizciankara 27-03-2015 09:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi musculus (Mesaj 1366010)
cevizlerde tomurcuklanma başladımı

Ankara, rakım 1050, fernor,fernette,chandlerde henüz hareket yok

musculus 04-11-2015 16:53

Ncp1963 uzun zamandir yazmiyorsunuz.Sanirim cevizlerinizle ilgili olumsuz,moral bozucu bir seyler var.

Cevizciankara 05-11-2015 08:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi musculus (Mesaj 1418108)
Ncp1963 uzun zamandir yazmiyorsunuz.Sanirim cevizlerinizle ilgili olumsuz,moral bozucu bir seyler var.

Necip abi siteyi bıraktı,başka sitede geziyor.

berk10 05-11-2015 19:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi musculus (Mesaj 1418108)

Hemşerim neden hemen herşeyi kötüye yoruyorsun?dere1974 hemşerimizin sayfasında ürünü hasılatına bak. Kazancına babak.Biraz moralin yerine gelsin.

musculus 06-11-2015 10:22

Rakamlar çok güzel.7x7 ye dikildiyse 50 ceviz 3 dekar(dönüm) yere ekilmiş demektir. 3 dekar dan 16000 tl çok güzel bir rakam.Ceviz ekmeli artık bu rakamları gördükten sonra herkes.Hepinize hayırlı cumalar...

artagnian 28-01-2016 00:27

Necip arkadaşa ulaşmam gerek teli olan varsa lütfen

nhtavc 21-05-2016 01:57

Necip bey elinize saglik, bende nevsehirde yasiyorum kismetse fernor cinsli ceviz bahcesi kutmaya niyetliyim, irtibat kurabilir miyiz bi cayinizi icmek isterim.

ahmetkirik 22-05-2017 21:42

konuyu güncelleyeyim. Benden bir mucurlu olarak konuyu takip ediyorum.Sürekli yanından araba ile geçtiğim bir bahçe ama kimin olduğunu bilmiyordum forumda görünce de konuyu sonuna kadar takip ettim . Yeni fotoğrafları ve bahçenin son durumu nasıl oldu merak ediyorum.Mucura geldiğiniz bir zaman müsait olursanız tanışmak ve ceviz konusunda bilgi almak isterim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025