![]() |
Alıntı:
selamlar birkaç gündür forma girmiyordum mesajınızı bu gün gördüm fernoru yüksek verimi ve geç uyanmasından dolayı tercih ettim. |
Alıntı:
bahri hazer TMO yerköy |
Necip bey bir hemşehriniz olarak tebrik ediyorum.müsait olduğunuz bir zaman bahçenizi görmek isterim.selamlar.
|
Aşağıdaki videolarda orta derece karasal iklimi olan Uşak ve Denizlide'ki ceviz bahçelerinde chandler ve fernor ağaçları hakkında oldukça faydalı bilgiler verilmektedir.
2 2014 YILI GEÇ DON ETKİLERİ UŞAK 2 - YouTube 2014 YILI GEÇ DON ETKİLERİ DENİZLİ - YouTube |
Ankara Polatlı'da bu yıl sonbahar oldukça ılık geçmesine rağmen (20 ekimde -0.3 C, 4 kasımda -2 C hafif don oldu) yerli çeşitler ekim sonu kasım başı fernorlarda ise kasım sonunda yaprak dökümü gerçekleşti.
Karasal iklimin daha kuvvetli olduğu yerler için bence vejetasyon süresi oldukça kısa olan Ukrayna gibi ülkelerden veya bizim ülkemizin orta ve doğu bölgelerinde yükseklerde yetişen verimli çeşitlerin araştırılmasında (bulunabilirse tabi) fayda var. |
cevizlerde tomurcuklanma başladımı
|
Alıntı:
|
Ncp1963 uzun zamandir yazmiyorsunuz.Sanirim cevizlerinizle ilgili olumsuz,moral bozucu bir seyler var.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Rakamlar çok güzel.7x7 ye dikildiyse 50 ceviz 3 dekar(dönüm) yere ekilmiş demektir. 3 dekar dan 16000 tl çok güzel bir rakam.Ceviz ekmeli artık bu rakamları gördükten sonra herkes.Hepinize hayırlı cumalar...
|
Necip arkadaşa ulaşmam gerek teli olan varsa lütfen
|
Necip bey elinize saglik, bende nevsehirde yasiyorum kismetse fernor cinsli ceviz bahcesi kutmaya niyetliyim, irtibat kurabilir miyiz bi cayinizi icmek isterim.
|
konuyu güncelleyeyim. Benden bir mucurlu olarak konuyu takip ediyorum.Sürekli yanından araba ile geçtiğim bir bahçe ama kimin olduğunu bilmiyordum forumda görünce de konuyu sonuna kadar takip ettim . Yeni fotoğrafları ve bahçenin son durumu nasıl oldu merak ediyorum.Mucura geldiğiniz bir zaman müsait olursanız tanışmak ve ceviz konusunda bilgi almak isterim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025