![]() |
gübreleme
5 Eklenti(ler)
*** arkadaşlar 2 hafta önce gübrelemiyi yaptım ağaçların taç iz düşümlerini 20cm eninde 20cm derinliğinde kazıp ağaç başına topraklı olan yerle 1 el arabası yanmış hayvan gübresi 1kg leonaedit 200gr akıllı gübre uygulaması yaptım çağıllı yerlere 2 el arabaı hayvan gübresi uyguladım iki ağaç aralarına 8 metre alan kısımlara 50 kg leonardit uygulayıp sürdüm sırada gövde kısımlarını su bazlı plastik boya ile boyanması kaldı
|
Ağaç araliklarinin kaç metre olduğunu öğrenebilir miyim? Sanirim ara tarim yapmak istediğiniz için araliklari fazla birakmissiniz? Bi de yoncayi balye yapip sattiniz mi sürüp toprağa mi karistirdiniz?
|
8x4 2 yıl yoncayı biçtim 3 hafta öncede sürdüm
|
Yonca dönüme ne kadar para getiriyor ? Uğraşmaya değer mi?
|
parası için ekeceksen hiç ekme ben ağaçlar yesin diye ektim ama ağaçların masrafını çıkarıyor gübrelemeye ihtiyaç duymuyorsun yonca karşılıyor
|
5 Eklenti(ler)
soyma makinası sona doğru
|
merhabalar foruma yeni katıldım.öncelikle herkese iyi akşamlar.balıkesir merkez ve civarında ceviz bahçesi olan var mı?
|
Alıntı:
|
sn hazerhan benim cevizler yeni açmaya başladı chandler lerin erkek çiçekleri etkilendi oda önemli değil
|
sn berk 10 balıkesir civarında benim bahçem var
|
5 Eklenti(ler)
chandlerler uyanmaya başladı 28.04.2015
|
Sn Karacepis kardeşim bahçenin ilgiyle ve giptayla izliyorum.inşaallah ileride yatiriminizin size bol kazanc getirmesini temenni ederim.bende senin bahçenin Bandırma civarında olduğu izlenimi oluştu.ceviz bahçesi ile ilgili sizden bilgi almak ve bahçenizi görmek için telefonunuzu özelden mesaj atabilir misiniz?ayrıca sizin bahçe balikesir in neresinde?
|
balıkesir/ivrindi/karaçepiş köyü
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Karaçepiş, bizde Chandler daha erken uyanıyor. Bu kareyi bugün çektim. Yanındaki Fernor.
|
Kırağı Zarar verdimi
|
Alıntı:
|
Sayin karacepis kardeşim sen fidanlari nereden almıştın?memnun kaldın mi?
|
fidanları küçük bostancıdan aldım
|
Merhaba bahçeniz çok güzel maşallah;
bende Balıkesir de küçük bir bahçe oluşturmaya çalışıyorum,bir sorum olacaktı, bu yıl diktiğim 15 adet çhandler ve pedro cevizlerimi mart ortalarında 80-100 cm den tepe vurumu yaptım. Ancak daha sonra forumdan araştırmalarım sonucunda genelde 3-4 göz ya da 50-60 cm den tepe vurulması gerektiği bilgilerine ulaştım. Şu anda ne yapabilirim, tekrar biraz daha aşağıdan tepe vurumu yapayım mı,yoksa böyle kalsa problem olur mu? gözlerde uyanmalarda başladı bu arada.Teşekkürler. |
Sn. Karaçepiş
Yoncaların olduğu alanı sürdürmüşsünüz? Özel bir sebebi var mı? Selamlar Çamtepe |
Alıntı:
174 nolu mesajdaki fotoğrafta, bazı ağaçlarınızı budamamışsınız, sebebi nedir acaba? Selamlar. |
Yoncayı sürmemin sebebi fareler çok fare olduğundan dolayı sürdüm
|
Birde ağaçlar büyüdüğünden dolayı biççmesi zor oluyor
|
Say'ın karaçepiş bana Chandler aşı kalemi gönderebilirim demiştiniz. Gönderebilir misiniz?
|
Size özel mesaj göndermiştim.
|
Gönderirim ben şuanda ivrindi deyim merkeze döndüğümde hallederiz
|
Alıntı:
|
Evet ivrindi de
|
Alıntı:
|
MAAŞALLAH güzel ve çok bakımlı.ALLAH bol kazançlar versin.
|
sayın karaçepiş, hemşerim...
bahçeniz çok güzel, bol bol bereket ve kazançlar dilerim. bir ara sizi ziyaret etmeyi düşünüyorum tabi kabul ederseniz. bir de bahçenizi meyveye yatırdınız mı, bu yıl verim nasıldı? |
Herzaman beklerim hemşerim buyıl az ürün aldım inşallah seneye meyveye yatırcem
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025