![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
Değerli üyeler, Özel sebeplerden dolayı çalışma grubunun ilk günü sabah seansına katılabildim. Çok üzülerek araba ile yaşadığım bir problamden dolayı ordan ayrılmak ve aracımı uzun uğraşlar sonucunda tamire götürmek durumunda kaldım. Sabah seansında da öğlene kadar teşekkür konuşmaları yapıldı, yukard ayazdığım programa aynen uyuldu ve herkes teşekkür konuşmasını yaptı (ne gerek varsa bu akdar uzatmaya) bir tane çok güzel sunum vardı, o da Uludağ Ünviersitesinden Ümran Hanımın yaptığı ve çeştili ağaçların yetiştirilmesi üzerine olan istatiskilerdi sadece onunla ilgili notlar alabildim. Onun dışında Edirne-Lüleburgaz-Kırklareli arasında mekik dokudum, İstanbula biraz önce dönebildim. Nasip mi değilmiş neymiş anlamadım gitti. O kadar özendik, programımızı yaptık iznimizi aldık, kilometrelerce yol gittik. Ama olmadı işte. çok başka işlerle uğraşmam gerekti. alabildiğim kadarki tüm notlarımı daha sonra yazacam. Sabah seansında tek bir ara vardı, o arada da fidanları aldığım Muahrrem abiye yanaştım, lafladık, pedro için tozlayıcıyı sordum fernette dedi. maalesef diğer sorulara cevap alamadan çok üzgün bir şekilde çalışma grubunu bırakmak zorunda kaldım. Kusura bakmayın. Eğer forumda çalışma grubuna katılan varsa lütfen notlarını bizimle paylaşşsın,...ha bir de topra tv ordaydı, umarım sitelerine bu yayını tekrar koyarlar, bari orda izleyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|