![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2012
|
Altay ceviz başlığı geçici olarak kapatılmış şimdi bu firmadan onların söylemlerine inanarak ceviz fidanı alanlar ne yapacak bundan 6 ay evvel çok iddialı konuşuyorlardı şimdi altay cevizi diye ceviz yok diyorlar . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
/
Giriş Tarihi: 26-12-2012
|
değerli ceviz dostları bu güne kadar Altay cevizle ilgili bayağı heyecanlı idim. belki ülkeyi yabancı istilasından kurtarır diye düşünüyordum ancak firma yetkilileri sanki samimiyetsizmişler gibi geldi bana kusura bakmasınlar daha önce sattıkları fidanlara fatura tertiplemediklerini yazmıştım. Bugün ise böyle bir çeşit yok satmıyoruz filan insan kendisini kandırılmış hissediyor. Keşke insanlar dürüst olsa birde mahkeme i Kübra diyorlar gerçekten çok yazık |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yönetim doğru olanını yapmış konuyu kapatmış, tescili olmayan bir çeşidin adı da olmaz oysa ki, altay cevizi diye satıyordular hemde hiç emeksiz tohum ek sat 25 tl, ve hala sattıkları duyumlarını alıyorum çanakkale biga köylerini tek tek gezip altay 1 salkım cevizi 8 yaşında 150 kilogram verim diye anlatıyorlarmış, kendi açıklamaları satmadıkları yönde peki bu satanlar kim? onlar mı yoksa bu ismi kullananlar mı? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
/
Giriş Tarihi: 26-12-2012
|
cevizden vuramadıkları vurgunu şimdide organik gübreden mi vuracaklar bu organik gübreyi tescil ettirdiniz mi yoksa yarın buna da mı biz bu sektörde yeniyiz mevzuatı bilmiyorduk diyecek misiniz ya da biz tüccarız reklamın iyisi kötüsü olmaz mı diyeceksiniz Düzenleyen dadaşım : 23-12-2013 saat 12:22 Neden: birleşik yazılan ya da |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|