![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
gökhan07 chandler ceviz bahçesi / Tokat
Bahçenin bulunduğu şehir: Tokat / Gümenek mevkii ![]() Bahçenin büyüklüğü: 5000 metrekare Güneş, rüzgar vb koşulları: Gün boyu güneş görüyor ve rüzgar nisan ve mayıs aylarında öncelikle Kuzeydoğu, doğu, bazı zamanlarda da batı ve güneyden etkili olmaktadır. Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri: 7a / 7b Bahçenin bulunduğu yükseklik: 640 m. Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel): Tarafımdan yapılıyor. Bahçede bulunanlar: Çardak. ileride de yapılacak sondaj çalışmasıyla su kuyusu açılacak ve su deposu oluşturulacak. Damlama sulama sistemi kurulacak. Bahçede bulunan bitkilerin listesi: (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) 1-Ceviz 2-Kiraz 3-Kayısı 4-Şeftali 5-Erik 6-Armut 7-Ekşi karadut Selamlar, Sevdiğim bir abim ceviz bahçesi kurmak istediğini söyledi ve benden yardımcı olmamı istedi. Ben de elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım, bundan sonra da bahçesini bana emanet ettiği için bütün bakımlarıyla ben ilgileneceğim ve gelişmeleri de bu sayfada sizlerle paylaşacağım. Düzenleyen gökhan07 : 09-03-2014 saat 18:34 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|