![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
hayır fidanlara hiç dokunmadım. geçtiğimiz yıl dikimde bazı tersliklerden dolayı biraz geç kalmıştım. dolayısı ile çok bir sürgün oluşmadı. aslında alınması gereken bazı sürgünler var ama dokunmadım. nasip olursa seneye martta budama yapacağım. Düzenleyen ncp1963 : 27-04-2013 saat 20:14 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/1050599-post2.htm linktede görüleceği gibi bizim burada fernette fernordan 5 gün önce yaprakçık gösterdi. bu gün ağaç aralarını rotavatör ile işlemeye başladım. toz toprak içinde kaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
bu gün mevsimin ilk sulamasını yaptım. sulama yaparken supriz bir ziyaretçim oldu bu vesile ile kendilerini tanımaktan onur duydum.. sayın yrd. doç. dr. sebahattin yılmaz bey bahçemi ziyaret etti. bahçeyi dolaştık sonrasında kahvelerimzi içerken bol bol sohbet etme şansımız oldu. kendileri kırşehir ahi evran üniv sine atanmış. kendimi gerçekten çok şanslı hissettim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
nisan yağmurlarında biraz eksiklik oldu gibi, sıcaklar ve kıbleden esen rüzgarlarda toprakta çabuk kurumaya neden oldu. ağaç diplerinde toprağı kontrol ettiğimde ilk 10 cm neredeyse kuru idi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|