![]() |
1 Eklenti(ler)
Birtürlü yetiştirmeyi beceremediğim meleklerin boruları... 19 Mayıs Mersin toplantısında sevgili almira dan aldığım çeliğim nihayet köklenme belirtileri gösteri, ancak sudan çıkartıp köküne baktığımda en dipten çürüme belirtisi göstermişti. Hemen o kısmı bıçakla kesip toprağa aktardım. İnşallah tutar...
|
Korkmayın sevgili fatitoo. Mutlaka tutacaktır.
|
1 Eklenti(ler)
Meleklerin şov'u pembe ile başladı.
|
Benimkide 1-2 gün içinde açar.
|
Athena asena
Ben bekliyorum hala:)) |
Yarın belki yollarım.
|
Bir tek benimkiler çiçeklenmemekte direniyor bakarım bu direnci ne zaman kırılacak:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de bundan istiyorum. Yolladığınız sarıları köklendirmeyi başaramadım:( Ancak tek gecelik gelin çeliği tuutu sürgün verdi bile... |
meleklerin boruları çiçeği
3 Eklenti(ler)
Benim bahçedekiler de açmaya başlıyor.
|
Meleklerin Çiçekleri
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
maşallah diyeyim:) ben agaclar.netin 9.doğum günü toplantısında aldığım çeliği tutturamadım,üzgünüm:(
|
2 Eklenti(ler)
Bu ağaççığa bayılıyorum. Geçen hafta Mersin'e gittiğimde bir apartmanın bahçe duvarından sokağa sarkan bu muhteşem çiçeği birden görüverince ayağımın dibinde bir çeyrek altın bulmuşum gibi sevindim. Hele o kokusu yok muydu? Limon limon kokan mis kokusu... Apartman sakini 10 yaşlarında bir kız çocuğu benim hipnoz olmuş şekilde çiçeğe doğru yürüdüğümü göründe "Çiçeğimizi kopartmaaa!" diye beni uyardı:)) Tabi ben dayanamadım ve kızı atlatıp bir tane koparttım:) İnşallah benim de bir gün bu ağaççıktan olacak, yetiştirme denemelerim azimle devam ediyor...
|
sayın Manifestonun gönderdiği çelikler tuttu ama bırakın açmayı hala 1 karış boylarındalar.. bir türlü hızlı gelişmiyorlar. her gün bakıyorum uzadılarmı diye yok aynı
|
2 Eklenti(ler)
Benimkilerde ilk açanlar pembe enkli çıktılar.
|
1 Eklenti(ler)
Fidan yaşlandıkça çiçeğin rengi koyulaşıyor.
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer İnandıklı,
Biz teşekkür etmeye geldik... Artık çiçekleniyoruz... İlk tomurcuklarımızı görmek beni ne çok mutlu etmiştir, bir düşünsenize;) Rengini bilmiyorum ama ne önemi var ki... Benim meleklerim çiçek açacak, ben rengini beğenmeyeceğim; mümkün olabilir mi? Eklenti 421938 Eklenti 421939 Eklenti 421940 |
Alıntı:
|
merhaba,ben yeni üye oldum.Bu bitki çok güzel.Fidanlıklardan ya da çiçekçilerden edinebilir miyim? Bu konuda bilginiz var mı?
|
engelstrompeten burgmansia
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
melekler artik gülmege basladilar bu yil hic cicegini görmadik ama aksama sabaha acacaklar gibil
|
1 Eklenti(ler)
sihatli bir engelstrompeten burgmansianin yapraklari koyu yesil olmali diye düsünüyorum...
|
sAYIN TARABYALI,
ÇİÇEKLERİN mİS KOKUSUNU DUYAR GİBİYİM ŞİMDİDEN:) |
İlk Heyecan
1 Eklenti(ler)
Ocak ayındaki İstanbul toplantısında, sevgili Zafer İnandıklı abimizden çelik olarak hediye gelen Brugmansia, kışı serada geçirdikten sonra inanılmaz bir hızla tuttu ve ilk çiçeklerinin heyecanını yaşatmak üzere.
Zafer abimize, Bir kez daha teşekkürler... Eklenti 423146 |
Zafer bey de olmasaydı ne yapardık? Nasıl kavuşurduk bu güzelliğe?:) Sağ olsun çok cömert kendisi...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim hayata tutunan meleğim:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Datura matura, rengi çok güzelmiş Zafer Abi...
|
Brugmansia - GECE
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerini sergilemeye, kokularını dağıtmaya başladılar.
Daha önce duymadığımız bir koku, anlatması güç gerçekten. Eklenti 423479 Eklenti 423480 Eklenti 423481 Flaşsız bir deneme... |
Geceleri mis gibi kokuyorlar. Kokuları biraz ağır gibi ama bence doğal parfüm diye buna denir herhalde. ;)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Nurşen Kargo adresinizi bildirirseniz bunlardan birer tane gönderebilirim.
|
2 Eklenti(ler)
Çelikler ve 15 gün sonraki durumları
|
Sayın Tarabyalıya inat ben yetiştiriyorum. Saygılarımla..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ticaretini yapmıyorsanız eğer sizin çelikler paylaşılmayı bekliyor!..
Eğer dediğim gibiyse, ben her renkten ikişer tanesine talibim o zaman :) |
5 Eklenti(ler)
Sayin (kopuz) Cicek bakim ister engels trompeten burgmansia bircok arkadasta var ama iyi bir sihatlisini kimsede görmedim bakimli cicek buyurun görün boyu 3.50 genislik 2.32 yani cicek görenleri hayran birakiyor ben birka tane göstereyim sizlere..
Alıntı:
|
bu kirmizi olan engelstrompeten cicek sap kisminda boyu tam 43/santim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025