![]() |
Alıntı:
Telefondan yazdigim icin turkce karakter giremedim. Bu seferlik affola... |
Sinamekinin büyüme hızı nedir acaba? Su kadar yılda su kadar oldu, diye ornek gösterilecek fotograflar var mıdır?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
2008 de diktiğim 2 sinameki maalesef kurudular. Bunu sonradan diktim. Diktiğim yıla ilişkin fotoğrafları, flaş belleklerde olduğu için arayıp koymam mümkün olmadı. Tahminen, 2012 di. Sinameki bir çalı olduğu için fazla boylanmıyor. Bendekinin boyu 2-2,5 metre dolayında. Her sene, yaklaşık diz boyundan itibaren oluşan tacını, sertçe buduyorum. Çiçekli fotoğraf, 14 ekim 2015 te, budanmış hali de, 13 aralık 2015 te çekilmiş. Eklenti 594127 Eklenti 594126 |
Sayın Orhan Özbilgiç, yanıtınız icin tesekkur ederim. Bu durumda sinamekinin boyunu budama ile istediğimiz ebatta tutabilir miyiz?
|
Elbette, Sayın abk.
Ama her odunsu bitki gibi, sert budandığında, kökler dahada güçlenecek, buna dayalı olarak, yeni dallanmalarda, o ölçüde kuvvetli olacaktır. Yani kanaatimce, insan boyundan daha kısa tutulabileceğini sanmıyorum.:confused: |
Alıntı:
Bu sene İstanbulda ki kış bahçemdeki iki sinamekimi de öldürdü, açıkçası bahçe marketlerde de bulamadım tohum ya da fidana ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz. saygılarımla. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025