![]() |
Sayin coyote merak ettim mercanlariniz ne durumda acaba?
|
2 Eklenti(ler)
|
Iki renginide bulmussunuz ne guzel
|
Sevgili sonkez, üç gün önce iki renkten de deneme amaçlı küçük birer saksıya daldırmıştım. Eğer tutarsa ve tabi siz de istersenız gönderebilirim.
|
3 Eklenti(ler)
Bu sabah mercanımın üstündeki geçen çiçekleri toplarken ilginç bir şeye rastladım.::eek:
Eklenti 565015 Eklenti 565016 Eklenti 565017 |
1 Eklenti(ler)
köklendirmeye çalıştığım mercanım
|
kımse uğramıyor mu buraya
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 572295
Geçen sene küçücük köklü bir fidandı. Bu sene büyük bir saksıya aktardım. Saksıdaki diğer bitkilerden yavaş büyüdüğü için gelişimi durdu. Sonra bu küçük saksıya aktardım şimdi de yanındaki kadifeden aşağıda kaldı. Kök sürgünleri verince gelişimi hızlı fakat yanında kendisinden büyük arkadaş istemiyor :) |
1 Eklenti(ler)
Son durum bu. Bazı dalların ucu kurudu ama
|
1 Eklenti(ler)
bugün sadece bu kısımda tomurcukları gördüm, başka biyerinde yok. acaba aldığımda tomurcuklu mu çelik aldım?
|
1 Eklenti(ler)
mercan açtı :D
|
Mercan çiçeğini kışın eve mi almak lazım
|
1 Eklenti(ler)
Mercan çiçeğinin içinden çıkan bu saplar bu çiçeğe mi ait? Üzeri siyah böcek dolu
|
Alıntı:
Bitki bitleri için buradaki tariflerden sizin için uygun olanı seçip uygulayabilirsiniz, en popüleri 5. tarif sanırım... |
Tesekkür ederim ama hic ona ait gibi durmuyor kalın dal gibi biley
|
mercan çiçeğim oldukça gelişti fakat yarısı kurudu yeşiller de var inşallah atlatırız kaybetmeden
|
1 Eklenti(ler)
buldum fotoğrafını
|
Donlara hiç gelmiyor. Benim kırmızım dışarıda kaldı ve gitti. Sarım can çekişiyor. Bitki çok büyüyünce içeri almasıda zor.
|
aslında içerideyi,havanın ısınmasına aldanıp dışarı çıkardım, şimdi de içeri almıyorum şaşırmasın diye
|
1 Eklenti(ler)
Çocukluğumun bitkisi olduğu için edinmiştim,
Eklenti 623515 Antalya'da yaz sıcaklarına karşı başarılı bir direniş gösteriyor. Çoğaltmalı:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025