![]() |
Sn ankara geçen yıl Nisan ortalarında AOÇ' de çektiğim bu fotoğrafta bahar dalının nasıl açtığına bir bakmanızı isterim, Ankara havasını nasıl sevmiş:) Bu görüntüyü yakalayabilmek için telörgülere tırmanmıştım.
Bir bahçem olursa veya bir terasım, ilk işim bahar dalı dikmek olur. |
Alıntı:
|
Baharda ben sizinkinin fotoğrafını bekliyorum. Kısa bir süre de olsa, tadına doyamayacağınız bir güzellik yaşatacak size:)
|
İnşallah o güzelliğe sahip olup fotoğraflar sizlerle paylaşırım.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
bahar dalı meyvesi
Merhabalar,
Bu sene İzmirde çok ilginç bir mevsim yaşıyoruz, nisan mayısda havalar serin ve yağmurlu gitti. Hala da yağıyor. Benim bahar dalı da çok uzun süre çiçekli kaldı ve 5 senedir ilk defa bu çiçekler meyveye dönüştü. Şimdiden küçük elma boyutlarına yaklaştılar. Bazı yerlerde bu meyvelerin reçelinin yapıldığı söyleniyor. Bunun için meyveler ne zaman toplanmalı ve tarifi konusunda bilgisi fikri olan benimle paylaşırsa çok sevinirim. |
1 Eklenti(ler)
Bahar dalı çeliğim çok ince biliyorum. Onu bu haliyle köklendirebilir miyim acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahar dalında şuan 2 tane meyve var , üstünde de bir çok çiçek var geçen sene sadece 2-3 çiçek açıp çiçeklerini dökmüştü , bu senede çok fazla açıp meyveye durdu tadını çok merak ediyorum acaba güzelmidir [emoji1]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
Bahar kapıda...
|
Bu bitkiyede merak sardirdiniz arkadas :) bunun celigini Ankara'da nereden bulabilirim?
|
Alıntı:
Alıntı:
Tabii ki beklerim. Ama omrumuz beklemeyle gececek :) siz telefondan bu kadar nasil online olabiliyorsunuz? Pc alma vaktiniz gelmedimi :) |
Ankara'da parklarda bahçelerde çok yaygın.Çevrenize dikkat ederseniz mutlaka görürsünüz.;)Buradakiler henüz çiçek açmadı.Açtıklarında dikkatinizi çekecektir.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim bitkim artık çiçek bile açmıyor [emoji853] Meyve tutar diye bakıyordum ama çiçeği bile kesti bakalım tekrar açmaya başlarmı [emoji848]
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025