![]() |
Sayın Pria,tereddüt etmeyeyim o zaman. Çünkü 50- 60 cm den daha fazla kazdım toprağı. Dibine de yanmış keçi gübreli toprak doldurdum. Zaten Zafer Bey'in gönderdiği saksıda kendi toprağı da vardı.
Güler Hanım'dan ses çıkmadı, onu merak ettim. Mesaj da attım özelden, neyse belki nete girememiştir. Bensiz gelirse buraya sevgi ve selamlarımı tekrar gönderiyorum kendisine. |
2 Eklenti(ler)
Güler Hanımın ısrarla edinmemizi tavsiye ettiği ve geçen ilkbaharda 2 kök satın alıp sitemiz bahçesine diktiğimiz 'kış tatlısı'nı bugün kontrol ettiğimde sadece birinde birkaç açmış tomurcuk olduğunu farkettim..
Bahçevanların, site yöneticimizin haberi yoktu; çağırdım hepsi kokladılar ve çok çok beğendiler.. Ayrıca, geçen kar ve şiddetli don olaylarında sitemizdeki melisaları bile kaybetmişken bu bitkinin bu kadar dirençli çıkması ve çiçek açması gerçekten çok hoşuma gitti.. Gelecek yıl daha bol çiçeklerini görüp koklarız artık.. Minik çiçek dalını kırıp evde çay bardağına koydum; çok harika bir kokusu var.. |
Tohumlarım çinden geldi şimdi çimlendirmeye sıra geldi yardımcımcı olurmusunuz.
|
Merhaba sayın emrecey;acaba nasıl getirttiniz ,ben de arzu ediyorum,getirtebilirmiyim,yardımcı olursanız sevinirim
|
Merhaba tohumdan nasıl çoğaltabiliyoruz elimde çok azda olsa var. Çelikle çoğaltmaya çalıştım ama kurudular.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim kış tatlıları baya büyüdü [emoji846]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
İnşallah benimkiler bu kış ölmezler... Sağ kalırlarsa seneye fazlaca dikmeyi düşünüyorum.
|
Alıntı:
Aramaya devam ediyorum. Yurt içinden tohum temin edemediğim için sanırım Yurt dışı'ndan temin edeceğim. Bir şekilde bu bitkiyi yetiştireceğim. Fidancılarda fidan bulamadığım için yine tohumdan yetiştirmeye çalışacağım. |
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bahçemde kış tatlısı iki tane. Sizin yazışmalarınızı okuyunca hemen çalıların yanına gittim. Üzerlerinde hepinize yetecek kadar tohum kapsülü var ama daha kapsüller yeşil. Kurumaya yüz tutan bir tanesini açtım içindeki tohumlar kurumak için biraz daha zaman istiyor. Eğer bir onbeş gün daha beklerseniz sanırım olgunlaşırlar.
Sevgili AkisSpftware size de ayırdığım tohumlar geçen senenin tohumları isterseniz siz de bekleyin bu sene elde ettiklerimizden göndereyim. |
Olur sayın Güler hanım. Neden beklemeyelim?
Her şey için çok çok teşekkür ederim. Belki bu sefer bu fidanı yetiştirmeyi başarabilirim |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025