![]() |
|
![]() |
#61 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2022
|
Merhaba sayın ağaç severler. Geçen sene yani 2021 Ağustos ayında 20 kök kurtbağrı diktim ve 10 ay da bu şekile getirttim. Sizde görün istedim. Mart ayında köklerin hafif yanlarına yani taç hizasına taban gübresi attım. Çok hızlı ve sağlıklı büyüme elde ettim. Ekte resim gönderiyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla. İzmir menderes hobi bahçelerinden selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-08-2021
|
Merhaba forum üyeleri. Tekirdağ Çorlu'dayım, bulunduğum yöreye uygun bu zamanda çelik dikimi uygun mudur ? Baharı bekleyip tohumla mı denesem? Fikir veren herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Henüz donlar başlamadı. Çeliğin denenebileceğini düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2007
|
benim de ligustrum çit bitkim 15 sene sonra kurumaya başladı-yardım
Merhaba, 15 senelik adam boyunda, yazları ve baharları 15 günde bir budama gerektirecek kadar sağlıklı olan ligustrumlarımız 2023 yazında yer yer kurumaya başladı. 2024 yazında ise kuruma kendini iyice belli etti. Fotograflarda göreceğiniz gibi önce doğal koyu yeşil yaprak rengi beyaz yeşil alacalı hal alıyor sonrasında yapraklar dökülüp dallar kuruyor. 2024 yazında 2 defa Agrofarm CAPTAN 50WP Fungusit mantar ilacı ve Aekido 5 EC böcek ilacı attım. Faydası olmadı. Kökleri kontrol ettim, kökler toprak yüzeyinde değil, olması gerektiği gibi toprak altında. Kurtarmak için nasıl hareket etmeliyim ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|