![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelya çelikleme
Bu yıl için çelikleme çalışmalarına başladım. Özel olarak aldığım cocopeat ve perlit kullandım. Sonucunu bekliyorum. Önümde sabırsızlıkla bekleyeceğim 90 gün var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Kamelya .............. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2010
|
kamelya vadisi merhaba. Önce forumdaki yazılarınızı, sonra kendi sitenizdekileri tek tek inceledim ve hayran kaldım. Emeğinize sağlık. Binlerce kamelyayı çıplak gözle görebilmeyi tasavvur bile edemiyorum. Perakende satış yapacağınızdan bahsetmişsiniz. Çok sevindim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Alıntı:
Yaklaşık 2 yıl önce başladığım kamelya yetiştiriciliğinde belli bir aşama kaydettim. Evet, binlerce kamelya fidelerim var. Yöremizde yabani otların bolca olmasından kamelya yetiştirmede zorluklarla karşılaştım. Başara bilirsem binlerce kamelya fidesini söküp başka bir teknikle dikmeyi düşünüyorum. ****** ilk hedefin toptan satış yapmaktır. Fakat sizlerin kamelyayla ilgilenmeniz beni mutlu etmiştir. Yöremize günün birinde gelirseniz size ikramımız olur. Kuşkunuz olmasın. Sağlıklı günler diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
kamelya tarlasından bir görüntü.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2010
|
Hocam üzülmedim dersem yalan olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba; Sanırım yanlış anlaşıldım. Parakende satış yapmıyorum demedim. Şu an için elimdeki fidelerin parakende satış için uygun olmadığını hatırlatmak isterim. Bir fidenin fiatı 5 Tl . kargosu daha fazla olur. Bu teklifi hiç bir kamelya sevene layık görmem. Yinede tepkin için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
kamelya tarlası
Tarladaki kamelya ve yabani otlar kardeşçe büyüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Kamelyalarımı otlardan korumak için yeni bir yöntem kullanıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel olmuş ellerinize saglık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım; Temennileriniz için teşekkr ederim. Elimden geldiğince en güzelini yapmaya çalışıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen kamelyavadisi : 07-10-2010 saat 20:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
kamelya
Dikime hazır kamelya fidelerim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kamelya yetiştirmek istemen beni mutlu etti. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Sağlıcakla kalınız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Kamelya tarlasının bakımı tamamlandı.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice ' nın gönderdiği çelikler hiç ummadığım halde köklendi ![]() Renklerini bilmiyorum . İki gün önce kibarca kulaklarını çektim , gelmiyorlar . Şimdilik taşyünü tabletlerinde , seradalar , birer yaprak çıkarsınlar saksılarına alacağım . Birinin tepesinde tomurcuk vardı , hala duruyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili jezebel tutmaz demiştin ![]() ![]() Rengi pembe çok güzel bir pembe katmerli gül gül açıyor .Ben hepsi açtığında karşısında saatlerce oturuyorum .Çok seviyorum kamelyaları .Bana tüm çiçeklerin kraliçesi gibi geliyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Kamelya bakımı
Haftasonunu fırsat bildim. Tarlamın kalan kısmını yabani otlardan korumak için örtüledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Çok güzeller teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Kamelya fideleri
Sn Bettyycim; Bu çalışmalar benim amatörce yaptığım çalışmalardır. İyi bir performans sergileyebilirsem kamelya yetiştirme işini geliştirmeyi düşünüyorum. Beğeniniz bizlere moral vermiştir. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Kokulu Kamelya(Fragrant camellias )
Kokulu hibritlerin de olduğunu duymuşsunuzdur . Belki , onlardan birkaçını getirtmek mümkün olursa , sizin tecrubelerinize dayanarak Türkiye 'de üretmek mümkün olur . Kokuluların bazıları : Hallstone Spicey Kramer's Supreme Sweet Emily Kate High Fragrance Marina Mist Asian Moon Küçük bir katalog . Saygılar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sayın Hocam, Yüreğinizi koymuşsunuz bu işe. Emeklerinize sağlık. Başarılarınız daim olsun. Kamelya hem çiçek formu hem de yaprak yapısı nedeniyle beğendiğim bir çiçektir. Ama tabi bahçe şart. ![]() Kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
kamelya çelikleme
Kamelyalardan elde edilen çeliklerin köklenmeleri büyük bir hızla devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Sayın kamelyavadisi, baharda aldığım ekteki kamelyamı, havalar soğuyunca içeri almıştım. Şimdi yaprakları kararıp, dökülmeye başladı. Gördüğüm kadarıyla sizin kamelyalarınız dış ortamdalar. Yeniden dışarı alıp almamakta tereddüt ediyorum. Kamelyalarınızı don olayından nasıl koruyorsunuz? Teşekkürler... http://www.agaclar.net/forum/attachm...7&d=1274736242 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
kamelya teras serdar |
|
|