agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Çalılar
(https)

Beğeni Düzeni104Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-12-2012, 21:54   #25
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Andora Mesajı Göster
Çıplak

Alatus ile birlikte 11 adet daha bitki sipariş etmiştim, tamamına yakını çalı grubundan. Mevsim itibari ile olsa gerek hiçbirinde yaprak yoktu, ama ne hikmetse yaprak döken kartopu tamamen yapraklıydı Ama çok özenli ambalajlıyorlar, herbirini filelerin içine geçirmişler, dallar derli toplu duruyor ve kırılma riski asgariye iniyor. Bitkiler taahhüt edilen boylarda, bakımsız oduklarını zannetmem, leylak ağacında çiçek salkımı oluşmaya başlamıştı. Tüm bitkilerde dallar bolca göz içeriyordu. Kargo biraz pahalı geldi bana 25 TL. ödedim kargo için, gerçi koli bayağı ağırdı belki de uygundur bilemedim. Ama fiyatlar gerçekten inanılmaz, şöyle bir düşününce gelen bitkiler fiyatlarının oldukça üstünde diyebilirim.

Birde mail atmışlardı " ürünlerinizi karoya verdik, kargoda zarar gören bitki olursa kargo şirketi ile hiç muhatap olmayın, bize haber verin kargosu bize ait olarak biz aynısını tekrar gönderelim " diye, oldukça hoşuma gitmişti bu tutumları...
verdiğiniz siparişin belki aynısını ben verdim, ta ki leylak ve kartopuna kadar, toplam 25 adet çalı aldım, leylak,kartopu,gelintacı,lavanta,altınçanı,kanarya gülü ... kargo toplam 35 civarıydı sanırım. dediğiniz gibi çok özenli paketleme yapılmış ve fiyatlar ultra uygun. bu satıcıdan 60 civarında fidan aldım ve kesinlikle internetten yaptığım en keyifli alışverişi bu arkadaşla yaptım, asla hayal kırıklığı yaşamazsınız... çimlendirmeyle tohumla falan uğraşmayın 5 liraya fidanın kendisini alın. fiyat ucuz diye de ürünün veya hizmetin kötü olacağı fikrine de asla kapılmayın, sonuna kadar kefilim...

yasinmetin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025