![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
[QUOTE=sakdag;1038699]Çelikten üretilebilir mi acaba? QUOTE] Genç, yarı odunsu ve odunsu dalcıklardan üretilebileceğini internet kaynaklarından okuyoruz. Siz deneyin, biz de öğrenelim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkimiz bu, yakından incelediğimde üzerinde tohum oluşumları vardı. Bu küçük dal dışında başka çelik almadım. Bu çeliği diatomite diktim, ilerleyen günlerde olumlu-olumsuz sonucu paylaşırım. Tohumlar daha olgunlaşmamış, çok sertlerdi, olgunlaştığında tohumdan ekmeyi deneyeceğim. Benim bahçem yok, ama kokusunu gerçekten merak ettiğim için ya baharda gelip bu çalıyı koklayacağım ya da tohumdan fidana bir süreç izleyeceğiz.. Bu arada bu bitkiyi yakından inceleyince ben bunu bir yerde gördüm diye çok düşündüm. Yabancı filmlerde Noel süslerinde ve kapı çelenklerinde gördüm sanırım, çok güzel yaprakları var, çok sert bir dokusu var. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
[QUOTE=sakdag;1040373] Bu çeliği diatomite diktim, ilerleyen günlerde olumlu-olumsuz sonucu paylaşırım. Eklenti 342750 Yaprakları çelikten uzaklaştırdınız değil mi? Fotoğrafını ekleyiniz, lütfen. Gelişimini izlemek güzel olacak. Başarılar. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın sakdag; Üzgünüm ama, büyük olasılıkla sizin çeliğiniz, İlex Aqufolium 'Silver Queen' Ağaçlar başlığında, İlex Aqufolium olarak bakarsanız sizde hak vereceksiniz. ![]() Dünden beri, görüyordum. Ama bilgisayarımdan mesaj gönderme sıkıntım olduğu için, şimdi bir dostumunkinden gönderiyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
[QUOTE=Zeytinci;1038756]7-8 ayda köklendi, ama büyüme çok yavaş, çünkü çelikleri çok ince ve cansız idi. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|