![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Alıntı:
Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Syg.lar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Alıntı:
Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Onlar,erengül.Erengül diye sitede aratırsanız bilgi bulursunuz.Sizinki saksıda olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2011
|
Teşekkürler sayın çiçeksever. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sorunsuz bir bitki kışı zor şartlarda atlattı, İzmir'de daha da güzel olur, inşallah görürsünüz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bnede bu sene diktim. Fakat bir tomurcuk var bakalım büyütecekmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Şu sıralarda Istanbul fidanlıklarında 60-75 cm boylarında ağaç şakayıklar kaça satılıyor acaba? Yakınlarda gözüne çarpan var mı? Devamlı alış veriş yaptığım fidanlıkda bu boylarda bordo olduğunu düşündüğüm (çünkü üzerindeki kurumuş çieği koyu renk) oldukça iyi durumdaki bir ağaç şakayığa 125 TL dediler. Biraz fazla geldi ama aklım da kaldı.. Eğer başka yerlerde de fiyatı buna yakınsa gidip alacağım değilse aramaya devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Büyükdere Fidanlığı 'ndan, kışın 75 liraya aldım. Buraya(Samsun) şubat ortasında getirip diktim. Yumrulu şakayıklar tomurcukta ama o sadece yapraklandı. Artık gelecek yıla bekleyeceğiz. ![]() İnternette telefon numaraları var. Şu anda ellerindekilerin, büyük olasılıkla çiçeklenenleri vardır. Telefonla öğrenir, duruma göre gider alırsınız. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Arkadaşlar bugün bauhaustan ağaç şakayık rizomu aldım: Paeonia Sorbet. Biraz geç biliyorum ama tereddüt ettim: acaba şimdi mi eksem bahçeye yoksa kasım ayını mı beklesem karar veremedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sayın Kopshtar, yanıtınız için çok teşekkür ederim. Aslında ben de öyle düşünmüştüm ama yine de bir bilene sormak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
şakayık çiçeğini bende istiyorum.fakat şakayık bodrumun yaz sıcağına dayanırmı? kışı da ılık sanırım serin ve soğuktan hoşlanıyor.bu şartlarda çiçeğe yazık olurmu?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
İstanbulda yaşadığına göre Bodrumda da yaşaması lazım.Ben İstanbul Bauhaustan Mantel Holland marka yumrusunu almıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sorunuzun yanıtını, aşağıdaki linkte, ''Kış ihtiyacı'' başlığında bulabilirsiniz. Şakayık (Paeonia) | Adan Zye Bitkiler Dünyası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, dùn Brùksel Botanik Parkta fotografladigim Sakayiklar. Cicekleri neredeyse bir futbol topu bùyùklùgùnde. Ben en cok kirmizi renklisini begeniyorum. Yok boyle bir gùzellik, insan bakmaya doyamiyor. Malesef kirmizi ile mor renklisini yakindan fotograflayamadim, biraz uzaktaydilar ve etraflari citle cevriliydi. Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 20-04-2014 saat 03:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, bu Sakayik fotografini bugùn buradaki bir parkta cektim. Bir onceki mesajima ekledigim Sakayik ciceklerinden biraz kùcùk ve daha az katlilar. Kapsùller olusmaya baslamis, tohumlar yolda... Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 24-04-2014 saat 00:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Arkadaşlar, zengardenda stokta yok. Acaba netten satın alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Bu arada şu siteyi inceleyebilirsiniz. http://www.ilovepeonies.com/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Neden benim de bir şakayığım yok dememe sebep olan bu bitkiye ilk görüşte aşık oldum. Fotoğraflarda gerçek güzelliğini yansıtmayan bu bitkiyi mutlaka yakından görmeli, büyük fark var. Umarım bir gün bu çiçeği yetiştirme imkanı bulurum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Komşu bahçeden. Benim bildiğim kadarı ile en az 24 yıldır var. Ağlayan (Kanayan) kalpler - Dicentra spectabilis ile birlikte en çok beğendiğim çiçeklerden. Geçen yıl bir tanesini gece kökü ile beraber çalmışlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|