![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Natal' ın çiçeği tozlanıp meyve bağlaması için başka bir Natal türüne ihtiyaç duyuyor mu acaba? Bendeki 3 yaşında ve 2 yıldır bir sürü çiçek açıp döküyor ama meyve tutumu yok. El ile tozlamayı deneyeceğim ama çiçeğin dişi ve erkek organları dışarıdan görünmüyor. Bu şekilde başarılı olunabilir mi bilmiyorum. Yoksa fidanım daha meyve verme yaşında değil mi? Düzenleyen Lonicera : 11-09-2013 saat 17:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende sizin gibi düşünmeye başladım, ilk aldığımda üzeri meyve dolu olan bitkim çiçek aça döke hiç meyve vermez oldu. İlk meyveler sanırım serada tozlaşmış olan çiçeklerden mahsuldü. Sonra hiç meyveye durmadı. Galiba 2 ci bir bitki almak zorunda kalınacak. Şimdilerde çelikten üretmeye çalışıyorum. Ünal kaktüste halen var, bilginize. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
Batı cephesinde değişen bir şey yok. Bu yıl da meyvesiz bir yıl oldu . Artık bir beklentim kalmadı natal' dan. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Belli ki herkes bu bitkiden umudu kesmiş Ses soluk yok.![]() Bitkiye baston şekli verdim, her dalda onlarca çiçek var. Neden meyve vermez bilmem, aldığımda çok bakımsız ama üstü meyve doluydu. Şu an güzel bakıyorum, buduyorum, çiçek var meyve yok. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|