![]() |
|
![]() |
#121 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
Yakında evde çiçekten çok gübere olacak. ![]() Mevcutlar ![]() 1-Saçı Kıbrıs ( Emin olamadım daha kullanmadım) 2-Yeşil yapraklılar için sıvı besin 3-Menekşeler için sıvı besin 4-Sardunyalar için sıvı besin 5-Çiçekli baklon bitkileri için sıvı besin 6-Sim Organic diye sıvı gübre ( Pekmeze benziyor) 7-Yaprak gübresi ( Arap sabunu, aspirin ve oksijenli suyu saymıyorum. ![]() Almayı Düşündüklerim ![]() 1-Köklendirme tozu 2-Çiçekcoşturan Demir gübresi ( Sevgili Denizakvaryumu'nun tavsiyesi) Kendisine teşekkür ediyorum. Not: Kozmetik bakım ürünleri bile bu kadar karışık değil. Gece -gündüz kremi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Ada nasıl açtırdın.Ne koyuyorsun.Ne yediriyorsun.Çok şeker güle güle büyüt... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Elfogi aldıktan sonra sadece domates yedirdim. Bugün paslı birşeyler yedircem. , çiçekler aldığımda da üzerindeydi. Malesef kokladım. Böylesi güzel kokusu olup kendini koklatmaması gibi bir haksızlık olamaz. Kokladıktan sonraki halini bu hafta eklemeye çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Lerdemir ve Adabayrakoğlu, Çiçeklerinizin güzelliğini gıpta ile izliyorum.. ![]() Domates-Gardenya inanılmaz güzel duruyor.. ![]() ![]() ![]() Ada, aşkolsun! Çok güzel büyüyen sağlıklı bir Ful'üm varken, senin yüzünden çiçek açmış Ful aramaya çıkacağım yakında.. Ya sabır, ya sabır.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Çok üzüldüm Adacığım.. Belki bozulmaz diye düşünmüştüm resmini görünce ![]() Ful başlığına 'DİKKAT! SAKIN KOKLAMAYIN' ibaresi koyup açıklamalı resimlerle bilgilendirme yapılsa daha mı iyi olur acaba? Tam çiçek açma zamanı çünki, bilmeyen herkes koklayacaktır.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada koklayınca ne olduğunu gösteren bir mesaj ve resim var forumda.. Seninkinin de resmini koyabilirsen çok iyi olur. Resim olan mesajlar yazıyla birlikte daha etkili oluyor.. Hiç olmazsa şu an takipte olan arkadaşları uyarmış olursun.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Siteye en çok fotoğraf yükleyen üye seçilecek olsa bu ben olurdum herhalde. Fotoğraf kesinlikle anlatmaktan daha açıklayıcı. 1-2 içinde eklerim. Üstünde iki çiçek vardı. Ve deyim yerindeyse ciğerlerimi dolduracak kadar çektim içime. OOOH CANIMA DEĞSİN KOKLADIM İŞTE! Bu arada bu Ful hangi aralıklarla çiçek veriyor? Bilen arkadaşlardan öneriler bekliyorum. Birdaha burnumu sokmadan koklayacağım SÖZ. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bildiğim kadarıyla açmaya başladı mı 1 ay kadar üst üste çiçek veriyor. Küskünlük sadece temas ettiklerinde.. İnşallah yeni çiçekler de açar.. Ayrıca öylesine geniş alana yayılır ki kokusu.. Yani burnumuzu içine sokmamamız için, çok da cömerttir aslında.. ![]() Bu arada M.Ö.-M.S. gibi verirsen resimleri çok sevinirim.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Fullarin ikisini de aynı tenekeye diktim, balkonun kenarına koydum.Bu arada eşim "Bu tenekenin evde ne işi var "diye bir yığın laf sarfetti."Hiç anlamıyorum sizi İzmir'den çiçek mi yollanır"diye söylenip duruyor.Ev halkının beni çiçeklerimle kapıya koymasına az kaldı gibi bir hisse yakalandım . Benden başka bu hisse kapılan var mı acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaçsever
|
Kesinlikle, çiçeğine burnumuzu sokmadıktan sonra sorun olmuyor yani kararmıyor. Ben bir beş cm uzaktan koklarım, içime çektiğim derin nefeslerle. ![]() Böyle açanları gördükçe insan sabırsızlanıyor bugün domates kabuğu koyayım saksısına. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim anlamadığım birşey var. Koladığınızda kararıyor. Kopartıp domatese saplarken de temas oluyor o zaman neden kararmıyor acaba? Demek ki domateste bir keramet var. Kararmayı önlüyor mu acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Canım yaaaa.... ![]() ![]() Nasıl büyük bir hevesle almıştın çiçeğini kimbilir... Kıyamam ben sana da Ful'üne de .. Nasıl da küsmüş hemen.. Üzülme, eminim yeni çiçekler verecektir sana yine.. Bu arada sevgili Ada, resim konusunda ciddi aşama kaydettiğini görüyorum.. ![]() Hıımmmm.... Artık benim de bir dijital edinmem gerek.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Ben fulümü iç mekanda menekşelerimin mutlu olarak yaşadıkları ![]() Fakat sanki yapraklar kuru gibi duruyor. Nasıl anlatsam renkleri normal ama çok sert ve kuru duruyor. Domates de verdim. Bu normal mi acaba? Dün saçıkıbrısı yapraklarına püskürttüm. Umarım yanlış bişey yapmadım. ![]() Dış mekana alsam mı? Nerdesiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Onun yaprakları öyle sanki kağıt gibi, dokunduğunuzda kuruymuş gibi bir his veriyor.Merak ettim yapraklarda püskürtmenin izleri kalmadımı (yani pas lekesi gibi) korkmayın bir şey olmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Ben, deneme olması açısından gardenyanın çiçeğini kopartırken elimi dokunmamaya azami hadde özen gösterdim. Eşimin cımbızı ile uzaktan ince ince yaklaşarak, sadece çiçeğin dibindeki yeşil konik kısmı yakaladım ve dalından öylece ayırmayı başardım. Sonra da o çiçeği hep o kökündeki yeşil taç kısmından tutarak domatese yerleştirdim. Ama bir püf noktası var yine de: Çiçeği, yeşil konik taç kısmı ile domatese saplamadan önce, uçları sivrileştirilmiş bir adet kürdan ile domatese delip, çiçeğin sap kısmına yol açtım, kolayca içeri itebildim böylece. Yani, "dokunsanız bile domatese yerleştirin, kurtarırsınız" bilgisi yerleşmesin dimağınıza... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafların arasında bir iki tane yeşil yaprak görmeyi umdum, oyun çıkışında da izleyicilere minik minik ful fidecikleri dağıtavaklarını okumayı bekledim ama nafile... ![]() Ve de... Oyunun konusunun özetinde, oyunun adından başka FUL ile ilgili bir detay bulamadım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|