![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1-2 ay sonra saksı değişimi için daha uygun olcaktır. Hiç kaprisli değil ama organik gübre verir ve geçirgen toprağa dikerseniz daha mutlu olur. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2013
|
Çok teşekkür ederim sevgili Jezebel ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İki yıldır yazan çizen olmamış. Sanırım herkes kendi bahçe ve balkonunda paylaşıyor. Benim kızım bu sene keyifsiz. Nedeni biraz fazla çelik alıp küstürmem sanırım. Ağustos’ta ilk çiçeğini vermesi buna delil. ![]() Veya artık çok yaşlandı |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzel mavi için bir çıkış yolu arıyorum Jezebel'ciğim, grubumda pekçok üye bu bitkiyi edinmek istiyor. Ben Avrupa çiçekçilikten almıştım ama Gönül hanım artık bu işlerle ilgilenmediğini söyledi. Bildiğiniz bir yer var mı, yetişmiş değil şöyle 15-20 cm olsa yeterli, toplu sipariş açayım grupta. Benim Kelebeğim de yaşlandı, baharda ona güçlü bir budama yapacağım, sanıyorum yedi yaşında falan olmalı. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maalesef bilmiyorum. Gönül hanım "Sardunya" adında bir butik otel açtı. Sardunya serası hala açık ama işçiler çalışıyor. Zengardenle iletişime geçin stokta yok ama belki üretimleri vardır. https://www.zengardentr.com/urun/mav...drum-ugandense ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|