![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Alıntı:
günaydın ![]() ne güzel ufakta olsa bir yerden başlamışsınız, inşallah ilerde hayalinizdeki bahçeye de kavuşursunuz, kızınız şanslıymış, şansı ömür boyu devam eder inşallah biz artık belli bir yaşa geldik, birkaç yılın içinde emekli bile olabiliriz, İstanbul'da yaşıyorum ve tekstilde çalışıyorum, tekstilde çalışanlar eminim beni çok iyi anlarlar artık bu hayat bunalttı, işyerim evime 30 dakika mesafede ama trafikten 3,5 saatte eve geldiğim günler oldu... insanlarla uğraşmak ayrı sıkıntı... bende hep çiftlik hayali kurarak yaşadım, bilgisayarımda masa üstünde inek resimleri var ![]() köy okulu konusunda da hiç bir sıkıntım yok, inşallah ta olmaz, okumak isteyen çocuk dağda çobanda olsa okuyor, İstanbuldaki okullar konusuna hiç girmek istemiyorum, 4 gün önce orduda yeğenimin yaşadığı bir olayı anlatayım, henüz 13 yaşında aynı okula gittiği 4 kız karne günü yeğenimi okulun bir yerine çekmişler ve bir tanesi dövmüş, diğerleri sevinç çığlıkları atıp küfür ederek dövvv dövv diye bağırıyorlarmış, bir tanesi de cep telefonuyla kameraya çekiyormuş.....en son saçından tutup başını duvara vurmuşlar ,yavrum kan içinde kalmış öğretmenleri gelip hastaneye götürmüşler ve bu olay ordunun en bilinen okulunda yaşanıyor.... şehrin merkezinde... bunu yapanlarda 13 yaşında kızlar !!! geçirdiğimiz şoku düşünün.. sorumluluk mutlaka zor , zaten birden bütün hayvanları alamam , önce arsa, sonra yavaş yavaş hayvancıklarım gelir ,bakımı öğrendikçe de sayıları artar, bir bilenden yardım alırız, biraz da deli olmak lazım ![]() biraz uzun oldu galiba sayılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|