![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
Şu tutacaklardan yakmayan anneye anne denir miii ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dekorasyon için illa para harcamaya gerek yok ki ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
geçen hafta sonu bende bit pazarına gitmiştim..Çok hoş ve eski 4 tane çaydanlık aldım..ha birde eski bir radyo..ama bu merdivenlerde de hoş olmuş bence ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu fotoları da gördünüz mü ? İyi o zaman ben uyumalıyım. bir kaç saat sonra yola çıkıcaz.sevgimle kalın... [ köye bilgisayar ve çocukların tabletlerini görürmeyeceğiz.bakalım fotoğrafları nasıl yükleyeceğim ??? neyse yine sesli düşündüm ve uzatmaya başladım )) Hoşçakalın şimdilik ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
20 gün oldu geleli.geceli gündüzlü çalışıyoruz yine.sonunda içinde kalacağımız hale geldi gibi evimiz.balkon ve dış cephe seneye kaldı.bahçede öylece bekliyor.evin içiyle uğraşırken yorgunluktan kim nerede uyuyor, onu bile farketmedim.ilçeye geldik bugün.hemen interneti olan bir cafe bulunca ilk fotomu paylaşayım istedim.henüz dekorasyon işine giremedim,buyrun.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar şuraya bağlanmak için günlerdir mücadele ediyorum.bu anı kaçıncı kez yaşıyorum bilmiyorum.de javu'nun kralı oldum artık ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Salondaki sedirlerin sünger ve kumaşlarını aldım.dikiş işinden nefret ederken tam ortasında buldum kendimi.önce süngerleri elyafla kapladım. |
|
|
|
![]() |
|
|