![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-11-2012
|
Evimizin önündeki tarlada sürekli koyunlar oluyor.Sahibi oraya bırakıyor, sanırım akşama kadar otlanıyorlar. Mutfak camından ilk gördüğüm bu koyunlar olacak her zaman. Ve ben bunu seviyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2013
|
Arada bir bende çekip gitmek istediğimde açıp sayfanızı okuyorum, inanın umut doluyorum ![]() Özellikle cumbanızın son halini merakle beklemekteyim, zevkle takipteyim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada arşivimdeki bir çok fotoğrafı sistem kabul etmiyor. Telefonumum ayarları ile oynadım sa da olmuyor. Buradan yetkililere sesleniyörümmm :Zeki Müren 'de bizi görecek miiii ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Gidiyoruzzz
Oleyyyy !!!!Bir çalışma yılı daha bitti.Yarın sabah köye gidiyoruz.Ustalar banyo ve diğer ufak tefek işleri yapıyorlar.Geçen hafta Küçük bir kamyonetle köye evimiz için eşya gönderdik.Yaz tatilinde 2 ay boyunca yine dolu dolu çalışacağız.Umarım fırsat buldukça fotoğraf yüklerim...sanırım bizim tatil anlayışımız bu köy evi yüzünden oldukça değişti...şimdi siz benim pinterest panomdan bir kaç fotoyla idare edin...sonra görüşücez bol bol..bana inşaatın tozlu yolları ; size plaj kumları... [Adaletin bu mu dünya ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben zaman sınırı nedeniyle banyomu beyaz yaptırdım ama ruhumdaki budur mesela ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu tutacaklardan yakmayan anneye anne denir miii ![]() |
|